büyük ihtimal adidas a dönüyoruz ama bunları konuşmak ıcın cok erken yenı sezon formalarının tadını cıkarın bence cubuklu elestırıldıgı gıbı degıl hatta son yılların en ıyı tasarımı tum detayları ıle bırlıkte hemde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehummel dedikodusu var ki dedikodusu bile kötü. şu ispanya ligi takımına yaptıkları forma neydi öyle..
BİZE DE HORON KIYAFETİ YAPIOMUŞ SİYAH BEYAZ AL SANA ÖZEL FORMA DERİM
BURDAKİ ÖZELCİLERE
Yorum
-
Bugün meydan daki gazeteciler cemiyeti nin yanündaki ts clup tan çubuklu formamı aldım.Dikkatimi çeken formaların herkesin de bahsettiği gibi büyük olması,standart M beden giyiyorken fornayı S beden aldım.İnternetten sipariş veren arkadaşlar her zaman girdiği bedenin bir küçüğünü almalı.
Ayrıca formanın arkasının tamamen delikli fileli tarzı oluşunu da sevmedim.Alttan atlet giyindiğınde hiç hoş gözükmeyecek.KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
Burada bizi bir araya getiren sevginin Trabzonspor sevgisi olduğunu unutmayalım.
Murat sadece beni değil kimseyi kırma.
Hadi herkese iyi bayramlar.
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadidasta göreceğimiz muamele önemli. Kasımpaşa, sivas vs gibi muamele göreceksek nike kalsın. Ama eğer şikeciler ve bjk gibi iyi bir muamele görürsek adidasa geçmeye değer..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum