Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunca senelik emeğin ardından inşallah Nike'dan ayrılmak gibi bir şey yaşamayız. İho'ya kalırsa iş terzi Mehmete diktirir gerçi.

Yorum

• Tam kaliteli forma giymeye başla...Hoop sil baştan...

Ne diyelim hayırlısı...

Yorum

• adidasla müthiş bi sözleşme imzalayalımda doğrudüzgün elit kesim forma giyelim seneye. bu seneki formaları tasarımı mükemmel bakın yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kesimler çok kötü.. s beden çubuklu alıp oturucaz aşa bu sezon. hayırlı olsun detaylarıyla yeni formalarımız..

Yorum

• Nike olmayacaksa Adidas olsun öbürlerine bulaşmayalım hiç. Adidası'ın bu sine şikecilere ve küçük şikecilere muameleleri beni etkilemedi değil

Yorum

• Arkadaşlar cidden kafayı mı yediniz? Formalar yeni çıkmış, bunun tadını çıkarmak , bunları konuşmak dururken 1 sene sonrasını konuşmak bundan kötümser bir hava oluşturmak da nedir ? Eğer önümüzdeki sene nike ile devam etmezsek tekrar 5 sene öncesine döneriz...ama bence anlaşma yapılacaktır ....

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adidasla müthiş bi sözleşme imzalayalımda doğrudüzgün elit kesim forma giyelim seneye.

Bundan gerisini okumadim.......

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar cidden kafayı mı yediniz? Formalar yeni çıkmış, bunun tadını çıkarmak , bunları konuşmak dururken 1 sene sonrasını konuşmak bundan kötümser bir hava oluşturmak da nedir ? Eğer önümüzdeki sene nike ile devam etmezsek tekrar 5 sene öncesine döneriz...ama bence anlaşma yapılacaktır ....
                Erteleye erteleye geldiğimiz durum ortadadır karşımızda formaları pazarlamak adına fotoğraf ajanslarıyla anlaşmamış bi yönetim duruyor. Seneye kendimizi Lotto veya Hummels giyerken bulmayalım da

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Nike ya belli bir standartta forma üretmeyi taahüt etmeli ve bu seneki gibi saçma sapan süprizler yapmayı kesip klasik çizgiden ürünler yapmayı sürdürmeli yada nikedan vazgeçmeliyiz .
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Nike'tan daha ne bekliyorsunuz arkadaş? Özel formaysa al sana özel forma. Nike, yönetim talebi doğrultusunda üretim yapıyor. Bunu öğrenin artık.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Nike ile yola devam.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Herşeye rağmen forma alayım diyorum TS Clup sitesine giriyorum ve o iğrenç çekimli fotoğrafla karşıma çıkıyor forma vazgeçiyorum. Ya hu sokaktan çevireceğiniz orta seviyeli bir fotoğrafçı bile gayet güzel stüdyo çekimleri yapar formalara. Bu kadar kıt kafalılık görmedim. Hâla aynı saçma fotoğraf.

Ayrıca şu formayla nasıl Nike bizi elit kategoriye geçirmiş yüz yıllar geçse de çözemiyorum. Bence Nike ile en başa döndük bu sene.

Yeni firmaya geçmek demek en baştan alacaksın anlamına gelmez. Anlaşmana bağlı. Herşeyde düz mantık yapmamak lazım.
                        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 11:05.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herşeye rağmen forma alayım diyorum TS Clup sitesine giriyorum ve o iğrenç çekimli fotoğrafla karşıma çıkıyor forma vazgeçiyorum. Ya hu sokaktan çevireceğiniz orta seviyeli bir fotoğrafçı bile gayet güzel stüdyo çekimleri yapar formalara. Bu kadar kıt kafalılık görmedim. Hâla aynı saçma fotoğraf.

Ayrıca şu formayla nasıl Nike bizi elit kategoriye geçirmiş yüz yıllar geçse de çözemiyorum. Bence Nike ile en başa döndük bu sene.

Yeni firmaya geçmek demek en baştan alacaksın anlamına gelmez. Anlaşmana bağlı. Herşeyde düz mantık yapmamak lazım.
                          O görseller 2. sınıf onları boşver

İyiler iyi. Yakından inceleyince gayet iyiler

Yorum

Herşeye rağmen forma alayım diyorum TS Clup sitesine giriyorum ve o iğrenç çekimli fotoğrafla karşıma çıkıyor forma vazgeçiyorum. Ya hu sokaktan çevireceğiniz orta seviyeli bir fotoğrafçı bile gayet güzel stüdyo çekimleri yapar formalara. Bu kadar kıt kafalılık görmedim. Hâla aynı saçma fotoğraf.

bi fotorafci tutim özel senin icin cekim yapsin ki alasin formayi ...
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

Ya hu sokaktan çevireceğiniz orta seviyeli bir fotoğrafçı bile gayet güzel stüdyo çekimleri yapar formalara. Bu kadar kıt kafalılık görmedim.

Hem yönetimi elestiriyorsun kit kafalikla...hemde bu kit kafalardan güzel anlasma yapacaklarini umuyorsun.Ha birde düz mantikdan bahsediyorsun......ok , ben birsey demiyorum artik.

Yorum

• Forma alan arkadaslara soruyorum. Bol kesimmi yoksa normalmi? Benim bedenim gömlekte M, formanin biraz bol olmasindan hoslanirim. L alayim, yada M mi?
                                BMN ZÜRIH

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X