Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar konçlar afs abinin dediği gibi mi birde mavi formanın konçları çok iyi
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• bence mankenler üzerinde çok iyi duruyor ama bizde öyle futbolcu var mı bilmiyorum
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Kurtaramıcaz sanırım çubuklu altına bordo şort olayından. Yine çıktı meydana
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• arkadaslar cok önemli bir soru! yeni konclarda dikisli trabzonspor amblemi mi var?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaların kumaş kalitesi çok iyi.
            Allah askina bumu cuval gibin forma.......
            Tek kelime ilen mükemmel duruyorlar.Bende beyaz ile cubuklu arasinda kaldim....

Yorum

• Vücudu olan adama güzel formalar
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• shortlar yeni shortlar mi? giden gören birisi varsa daha detayli bir sekilde formalari anlatsa bi zahmet.. mesela futbolcu formalar da satiliyor mu?

Yorum

• Formaları kötülemek için neden mesai yapar ki bir insan?
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• yahu şu çubuklunun altına bordo şort-çorap neden giyilir ???
                    mavi yada beyaz neden olmaz ? neden ? neden ?

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vücudu olan adama güzel formalar
                      he ya

Yorum

• Allah aşkına birisi de şu formaların arkasının fotosunu çeksin.Arkasını görsek nefret mi edeceğiz formalardan anlamadım ki.Tsclup sitesinde bile formaların arkasının fotosu yok.
                        # BMN #

Yorum

• İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah aşkına birisi de şu formaların arkasının fotosunu çeksin.Arkasını görsek nefret mi edeceğiz formalardan anlamadım ki.Tsclup sitesinde bile formaların arkasının fotosu yok.
                          Çubuklu formanın arkası bordo tek renk. Keşke yarım çubuk olsaydı
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vücudu olan adama güzel formalar
                            Giydiğin bedenden bir küçüğünü alırsan sıkıntı olmaz.Ama S giyorsan yapacak bir şey yok
                            # BMN #

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence mankenler üzerinde çok iyi duruyor ama bizde öyle futbolcu var mı bilmiyorum
                              Komando Aykut var.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Taraftarımız her ne kadar formaları beğenmese de elin oğlu beğeniyor işte.

Turkish club Trabzonspor and Nike today unveiled the new Trabzonspor 14-15 Home, Away and Third Kits, which were exclusively designed for the club.
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X