arkadaşlar konçlar afs abinin dediği gibi mi birde mavi formanın konçları çok iyi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Allah askina bumu cuval gibin forma.......İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaların kumaş kalitesi çok iyi.
Tek kelime ilen mükemmel duruyorlar.Bende beyaz ile cubuklu arasinda kaldim....
Yorum
-
Vücudu olan adama güzel formalar
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Çubuklu formanın arkası bordo tek renk. Keşke yarım çubuk olsaydıİlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına birisi de şu formaların arkasının fotosunu çeksin.Arkasını görsek nefret mi edeceğiz formalardan anlamadım ki.Tsclup sitesinde bile formaların arkasının fotosu yok.
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Giydiğin bedenden bir küçüğünü alırsan sıkıntı olmaz.Ama S giyorsan yapacak bir şey yokİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVücudu olan adama güzel formalar
# BMN #
Yorum
-
Komando Aykut var.İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence mankenler üzerinde çok iyi duruyor ama bizde öyle futbolcu var mı bilmiyorum
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum