Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• euroya vurunca neredeyse 40 euro.
    Roma'nın ana forması 90 euro
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalar

-Beklentileri karşılamıyor
      -Fiyatı yüksek
      -Adam gibi taraftarı gaza getirecek bir tanıtım yapılmadı ki o kadar laftan sonra

Şimdi hiç kimse bana sen forma almıyorsun takıma destek çıkmıyorsun diyemez ki illa forma alarakta takıma destek çıkılmaz .

Yıllardır sade şık güzel tişörtler yaratıcı tasarımlar bekliyoruz ama yok . Niye yok ? Çünkü bu taraftar koşulsuz şartsız kötü dahi olsa o ürünleri aldığı için yöneticiler doğru yoldayız sanıyor.

Size yemin ederim bir ara hergün ts clupın sitesine giriyordun şu yazlık tarzı atkılardan yaparlamı diye oda yok

Şimdi klübüm beni düşünmüyor göz ardı ediyor istediğimiz tarzda tişörtler veya ürünler üretmiyorsa ben niye para vermek zorundayım ?

Güzel yapılmayan işleri sırf klübe destek adına desteklemeye devam edersek bu devran böyle gider.

Ozaman şuan forvet olarak atıyorum bu kadar beklentiden sonra almanya 2.liginden topöu alırlarsada ses etmeyelim sonuçta klübe destek .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      Kardesim kusura bakmada biraz fazla abartiyonuz ne bu kuser gibi forma.almayacam sen biz buyuk takimiz diyosan 3 istanbul takimiyla yarisalim istiyorsan kisacasi sampiyon olmasini istiyorsan alacaksin sen gorevini yaparsan istanbul takimlarin yarisi 3te1i ni forma sarilirsa destek olursa o zaman gelsin forvetler gelsin basarilar gercekten gonulden seviyorsan Trabzonsporumuzu alacaksin ki formalar gercekten guzel

Yorum

• arkadaşlar, formalar çıkmadan önceki kulübün paylaştığı görseldeki yazı fontunun adını bilen var mı?
        hani " fırtına öncesi sessizlik, fırtınaya hazırmısınız" felan yazıyordu ya
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• Tanıtıma hiç bakmadım.

Formalar açık ara ligin en iyileri olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.

Zevk meselesi hangi Forma olursa olsun biri çıkıp nike'a sağlayacaktır.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar, formalar çıkmadan önceki kulübün paylaştığı görseldeki yazı fontunun adını bilen var mı?
            hani " fırtına öncesi sessizlik, fırtınaya hazırmısınız" felan yazıyordu ya
            Yanılmıyorsam 2012 deki olimpiyatlarda kullanılan yazı tipiydi.

Motorola Moto G den Tapatalk ile Gönderildi

Yorum

• Formalari ben çok beğendim.kumaş kalitesini bugün satisa cikinca göreceğiz.ligin en güzel formalarina sahip olacağımizi düşünüyorum.herkesin beklentisi farklı ama gerçekler tek.sikeyle ozdeslesen ,milli düzeyde basarisi olmayan,kalite olarak avrupa da ilgi çekmeyen bir ligde oynuyoruz.ha formalari biz niye aliriz;hali sahada top oynamak için,tsirt olarak giymek için,çerçeveletip duvara asmak için.bu kadar basit bir olay için 2002 sayfaya gerek yok.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• FM oynayanlar icin:

BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanılmıyorsam 2012 deki olimpiyatlarda kullanılan yazı tipiydi.

eyvallah hocam. google dediğini yazınca çıktı sağolasın.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                  A Love..Lİke No Other

Yorum

İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eyvallah hocam. google dediğini yazınca çıktı sağolasın.
                    önemli değil hocam

Yorum

• Bu amatorlugun son noktasi
                      Forma tanitimi nerede nasil oldu bilen yok
                      Tsclub sitesine giriyorum yeni forma yok
                      Cepten girdigim icin mi cikmiyor diyecem ama oyle olsa bile rezillik
                      Ts club in banner inda yeni formalar var tiklayinca gecen seneki formalar cikiyor
                      Bende mi sorun var?
                      İmza...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu amatorlugun son noktasi
                        Forma tanitimi nerede nasil oldu bilen yok
                        Tsclub sitesine giriyorum yeni forma yok
                        Cepten girdigim icin mi cikmiyor diyecem ama oyle olsa bile rezillik
                        Ts club in banner inda yeni formalar var tiklayinca gecen seneki formalar cikiyor
                        Bende mi sorun var?

Sorun siteden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Şuana kadar hâlâ formaların detaylı resimlerini göremedik.
                        En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 00:59.

Yorum

İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oda iyimis
                          Haksizmiyim ama kardeşim millet catir cutur forma satıyor biz yerimizde sayiyoruz ...
                          Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Tanıtımı böyle yapsaydık inanın çok farklı olurdu çooook çünkü formalar güzel lansman berbat..

2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorun siteden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Şuana kadar hâlâ formaların detaylı resimlerini göremedik.
                              Ya tamam da yeni forma cikinca ne oldugunu anlamadan yok dikisi nasil amblemi yapistirma mi falan bakamadan gak guk edemeden o gazla forma alinir. Herkes ts club a gidemiyor ki internetten yapistir satislari iste. Bence formalarin ilk gun satislari onemlidir.nike la ilk anlastigimiz sene ben nasil bir forma aldigimi kargo gelince anlamistim gerci ilk gun degildi o ama neyse anlatabildim heralde
                              Sinirli sayi da eger milleti hucum etsin diye bir taktik degilse cok yanlis.
                              Lansmanin yapildigi saatte tum ts clublarda ve internette satis baslamali
                              İmza...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tanıtımı böyle yapsaydık inanın çok farklı olurdu çooook çünkü formalar güzel lansman berbat..

Bu tanıtımı Nike kendi uyguluyor. Keşke bizde tanıtımı Nike'a bıraksaydık. Hayır anlamıyorum becerebilseler çıtım çıkmayacak ama beceremedikleri gibi iyi iş çıkarttıklarını sanıyorlar. Ts club formalardan elini çekmeli. Sadece satış yapılsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X