Çubukludaki geçiş bence ışıktan dolayı öyle olmuştur. Çünkü Özerin giydiği formada neredeyse fark edemedik geçişi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavinin arkası fotoğraflarda görünüyor zaten. Mavi ön taraf ile aynı alt kısmındaki mavi ile aynı. Bordonun arkası düz bordo TFF talimatları gereği ( not şikecilerin çubuklu formasının arkası da düz )
Bana laf çaktığını sananlar beni gerçekten dinlemeyenlerden ve mesajlarımı okumayanlardan çıkıyor hep.
Logoların formalardaki konumu ile forma tasarımının uyumunu, böylece birbirinden farklı üç formanın aslında bütün bir set olduğunu formayı alıcı gözle inceleyenler görebiliyor ancak.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulüp hiçbir zaman taraftarı düşünmedi.
Kişiler kendi çıkarlarını düşündüğü müddetçe amatörlükten kurtulamayız.
Çubuklu forma yapıyorsun; formanın omuz kısmı ile bel kısmı arasında renk tonu farkı var.
Bu nasıl bir amatörlüktür, nasıl bir iğrençliktir ?
Halbuki omuz kısmındaki koyu renk tonunun formanın her yerinde uygulanması en doğrusudur
Arma ve yıldız ise daha kepaze bir halde..
yıldız ve arma yine küçük yapılmış..
model bu yani. orası şöyle, burası böyle olsaymış diye bir şey yok.
athletico, frankfurt formalarına bakın.
aynı şekilde açılıyor kırmızı renk.
konsept bu yani.
yoksa bizi hafife aldıklarından dolayı yapılmış bir dikkatsizlik değil.
Yorum
-
Formaları gördüğüm zaman bordo geçişindeki tercihin bordodan açığa değil altta bordo üstte koyu bordo olmalıydı diye yetkililere ilk gördüğümde iletmiştim. Tercih meselesi formanın en görünen kısmı olan arma bölümünün gerçek renkte olmasını tercih etmişler.
Formaları futbolcuların üzerinde şort ve çoraplarla görünce güzel görünecektir.
Yorum
-
dikkatimi çeken son 4-5 senedir formalar çıkmadan önce bilinçli yada aşırı heyecan sonucu talihsiz açıklamalarla sürekli şişirilmekte
ve son 4-5 sezondur formaların abartıldığı kadar olmadığını gördük bütün mesajlar forumda kayıtlı uğraşıp bakan formalar çıkmadan önceki gazı ve çıktıktan sonra yapılan savunmanın hemen her sezon aynı olduğunu görür
altı üstü bir forma bu kadar abartmaya da gerek yok benim için en önemli mesele armanın dikişli olması ve renklerin doğru kullanımı
her sene olduğu gibi iki antreman yişörtüne ek olarak mavi formayı kafadan alırım
çubukluyu canlı görmek lazım geçiş meselesi kafamı karıştırdı duruma göre onu da alabilirim
beyaz formalar genelde tercihim değil ama bordo mavi nin kullanılması hoş olmuş olası bir istanbul galibiyetinin ardından zafer sarhoşluğu ile onun da siparişi verilebilir
uzun kollu forma sevdalısı olduğumdan uzun kollu forma çıkmayacak söylentisi hiç hoşuma gitmedi bunu da ayrıca belirtmek istedimEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 17:28....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları gördüğüm zaman bordo geçişindeki tercihin bordodan açığa değil altta bordo üstte koyu bordo olmalıydı diye yetkililere ilk gördüğümde iletmiştim. Tercih meselesi formanın en görünen kısmı olan arma bölümünün gerçek renkte olmasını tercih etmişler.
Formaları futbolcuların üzerinde şort ve çoraplarla görünce güzel görünecektir.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaş, renk ton farkı kulübün hatası değil ki. formanın modeli öyle.
model bu yani. orası şöyle, burası böyle olsaymış diye bir şey yok.
athletico, frankfurt formalarına bakın.
aynı şekilde açılıyor kırmızı renk.
konsept bu yani.
yoksa bizi hafife aldıklarından dolayı yapılmış bir dikkatsizlik değil.
söylersin bana şu renkleri uygula diye..
Biz kendi değerlerimizi yansıtmadıktan sonra ne anlamı kaldı ?
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın modeli böyleyse kabul etmezsin. sana kimse zorla bu modeli al demiyor.
söylersin bana şu renkleri uygula diye..
Biz kendi değerlerimizi yansıtmadıktan sonra ne anlamı kaldı ?
sahada ve reelde böyle durmaz formalar merak etme.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Fatih K. tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 17:37.#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum