Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Türkiye pazarına açılmak isteyen yabancı bir Spor markası veya yükselmek isteyen Avrupa pazarını hedefleyen yerli Spor markası ike yolumuza devam edelim. Adamlar bize muhtaç olsun biz adamlara değil.

Yorum

• şu V desenini hiç sevmiyorum arkadaş. öylesine belirgin yapmışlar ki ...
      Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Arkadaşlar az once Ts Club sorumlusu Ergun beyle görüştüm telden tanıtımı sordum neden boyle basit yapıldı dedim bana dedigi aynen şu bu yıl formalar gec çıktı ve ayni zamanda futbolcular burda olmadığı için bu kadar oldu dedi. Bende diger kulüpler kadar lansman resimli yapilsaydi dedim ama bu kadar olucak bu sene dedi devamı olmicak dedi.
        Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Şu çubuklu formadaki renk geçişlerini kim akıl ettiyse helal olsun (!) 40 yıl düşünsek aklımıza gelmezdi. En alt kısımdaki renk bildiğin pazarda satılan korsan ürünün rengiyle aynı. Özer'in üzerindeyken en çok çubukluyu beğenmiştim ama şu geçişli haliyle çok kötü bir forma bence.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Forma fiyatlarıda üç forma 119 tl olucak formalar üç formanin fiyatida aynı yani onu da sordum ...
            Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• bu formaları seçse seçse ya cevat kol yada sadi tekelioğlu seçer ancak

Yorum

• yahu şıkır şıkır formalar...
                tepkiyi anlamış değilim...

Yorum

• Beyaz dediğin böyle olur

Yorum

• Çubuklu forma ilk başladığı tonlarda gitseymiş süpermiş..

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Her konuda uzmaniz.

Vahid Halilhodzic sanirim yeniden aciklama yapmali...."Trabzonspor`lular kendilerini dünyanin en büyük takimi saniyor" tarzi birsey...

Su an cuk oturur.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu rezalet ne ya ne güzel tek renk sandım beğendik bukadar iğrenç bir geçiş olamaz verdiğim tüm sözleri geri alıyorum çubukluda renk geçişimi olur ya.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize özel işe çubuklu forma, paylaştığın forma ile bizim formanın alakası yok.
                          nasıl alakası yok, öyle bir konuşuyorsunüz ki, duyan da biri yatay biri dikey çizgili sanır. biri yakalı diğeri yakasız fark bu işte. eleştirdiğimiz şey o formada da var. ama bazı kişiler bunun bize özel olduğunu söyledi.aha aynı çizgili forma ve renk geçişleri var işte.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çakması, İmitasyonu ne zaman çıkıyor acaba bide onlar lansman yapsın
                            En son sifuni tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 16:49.

Yorum

• formaların hiçbirini beğenmedim. tek ümidim çubukluydu, oda renk geçişlerinden dolayı felaket olmuş. abi biraz taraftarı düşünsünler ya, formaları biraz daha seçici özel yapabilrlerdi 120 tl edermi bu formalar, valla önceki formalarımız daha iyiydi.
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Çubuklu formadaki geçişleri ben de sevmedim ancak formayı elime almadan kesin birşey söylemek istemiyorum.. Geçen sezon parçalı formayı hiç beğenmemiştim. Ts Club'a gittiğimde geçişli yerine onu aldım mesela..
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X