Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma yakasıyla V deseniyle bize özel.Diğer formaları da sadece biz dahil 2-3 takım giyiyor.Elit kategoriden bir farkımız yok yani.

Ayrıca o çubukluda V desenleri olmasa da sade çubuklu denilecekti.2010-11 den farkı ne denilecekti.Bu taraftara en iyi formayı bile çıkarsan muhakkak bir şey bulur.

Yorum

• Yakalı ve düğmeli forma gömlek mi giyiyoruz formamı arkadaş.

:P
      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
        harika
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• formalar gayet güzel.
          formalardan şikayet eden arkadaşlar şu an ne giydiklerini bir çekip göndersinler de görelim...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim en büyük eleştirim renklerimizin tonlarıyla ilgili. Mavimiz bu değil. Puma'lı dönemdeki koyu maviye geri dönmüşüz yine. Oysa ne kadar mücadele etmiştik. İnşallah fotodan kaynaklıdır.
            V desenlerinden kaynaklı.Formayı TSCLUB'da bak.O kadar fark etmeyeceğini görürsün.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim en büyük eleştirim renklerimizin tonlarıyla ilgili. Mavimiz bu değil. Puma'lı dönemdeki koyu maviye geri dönmüşüz yine. Oysa ne kadar mücadele etmiştik. İnşallah fotodan kaynaklıdır.
              Sonunda bunu diyen birisi var... Bizim renklerimiz Barcelona değil, Aston Villa renkleridir....

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ben mavi formayı alırım sanırım .
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• inşallah bu buz mavisi birilerinin hevesi olduğu için seçilmemiştir

Yorum

• Renklerimiz doğru.V deseninden dolayı öyle gözüküyor.Formanın alt kısmına bakın.

Yorum

• Formalar guzel Eyvallah lakin beyaz formanin kol uclarinda neden renk yok bi benimmi gozume carpti diger ikisini alacagim

Yorum

• formaları beğendim lakin yönetim beklentiyi çok yüksek tuttu ve tanıtım tek kelimeyle berbat ötesi. bazı arkadaşların dediği gibi buna lansman denemez. formalara diyecek lafım yok (çubuklunun renginin biraz koyu gelmesine rağmen) ancak yönetimin taraftara bunu layık görmesi gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni. her sene kayıtsız şartsız ikişer üçer forma alıyorum biraz sunumu görseli, önemsenmeyi hakediyorum diye düşünüyorum.
                        kulübün maddiyatı kötü diye bir şey kabul etmiyorum. sen 40 küsür sene bu lide büyük adı altında her platformda büyüğün diye atıp tutup mucadele ediyorsun gidip eskişehirle aynı seviyede tanıtım yapıyorsun.
                        yönetim kim ne derse desin yetersizdir. transferde de beklentiyi çok yükselttiler ama hala bir cacık yok. yazık, Trabzonspor gibi bir kulübün düştüğü duruma bak. keşke IHO'nun yönetim kurulunda olupda istifa edenler gibi bizimde istifa edip tepki koyma şansımız olsa.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formalar gayet güzel.
                          formalardan şikayet eden arkadaşlar şu an ne giydiklerini bir çekip göndersinler de görelim...
                          bu mudur yani, güzel değil kardeşim işte beğenmedik bazılarımız, annem görse alt taraf niye solmuş, güneşe karşı mi astın der.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formalar gayet güzel.
                            Hahaha ) ağır oldu bu biraz renkdaş

Yorum

• Forma dediğin böyle olacak arkadaş naylon parçası gibi durmayacak derli toplu olacak arma güzel işlenecek estetik görünecek ağırlığı olacak çağa ayak uyduracak

# Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Çubuklu formayı çıktığı gibi alacaktım yinede alacağım fakat şu renk solması hayallerimi yıktı, hayatımda bu kadar gereksiz bir efekt ben görmedim omuzlarda ki gibi koyu bordo mavi olsa ne olurdu, sebebi neydi ki lanet olsun kim verdi bu fikri
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X