bence tarıhımıızn en kotu formalrına aday olabılır bunlar gecen senekıler daha guzeldı yada 2010-2011 dekıler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu da geçiş olmasaymış çubuklu güzel olacakmış. çubukluyu da geçişli yapmaları bozmuş işi.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
Mail olarak yollanan içerikten almışlardır çok büyük ihtimal.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO niye o? Herkes benim fikirlerime katılmak zorunda değil. İpotek mi var insanların düşüncelerini açıklamaları için?
işte siz bizim düşüncelerimize ipotek koymaya çalışıyorsunuz eleştiri yapan taraftara niye eleştiriyorsunuz diyorsunuzTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklamsız forma hoş durmuyor.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Tanıtımı beğenmeyebiliriz (ki sonuna kadar haklıyız), formaları beğenmeyebiliriz ve haklı olarak yönetimi de beğenmeyebiliriz, ancak forma almayarak yönetime değil sadece kulübümüze yani Trabzonspor'umuza zarar veririz. Bu yönetim gider yenisi gelir. Ancak ben her halükarda formamı alıp takımıma destek olma taraftarıyım, hele ki kulüp bu denli ağır bir ekonomik borcun altındayken.
Yorum
-
İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte siz bizim düşüncelerimize ipotek koymaya çalışıyorsunuz eleştiri yapan taraftara niye eleştiriyorsunuz diyorsunuz
Bilgi paylaşıyorum, herkes gibi düşüncelerimi ifade ediyorum.
Buradaki herkes gibi taraftarım taraftar!
Hayret bir şey.
Sataşma olmayacaksa ve sizleri rahatsız ediyorsam yazmam olur biter ama arkamdan konuşup günaha girmeyin.
Yorum
-
Tanıtım kötü ilerleyen zamanlarda detaylar çıkacaktır ama formaları beğenmeyenler bu işten anlamıyor.Tarihimizdeki en iyi seti giyeceğiz.
Forma geniş diyenler o zaman dandik puma formaları alsınlar.Nike'ın da adidasında son zamanlarda çıkardığı formalar artık hep bol.Bir şekilde taraftarımızda buna alışmalı.
Adidas isteyenler Kappa,puma,lotto isteyenler eski formalarımıza baksınlar Nike her sene renklerimizi en düzgün kullanan firma oldu.Çubuklu formada V desenleri olduğu için renk koyu gözüküyor.Formalar satışa çıkınca o kadar da fark olmadığını anlarsınız.
Beyaz formaya çok düz diyenler heralde formada kaplan deseni falan bekliyorlardı.Nike'ın formaları her zaman sadedir.Bu sene ilk defa beyaz formada bordo-mavi birlikte kullanılıyor.Bunları konuşun birazda.
Elit kategorideki takımların bile(Galatasaray,Porto,Atletico vb.)her sezon 1-2 forması başka takımlar tarafından giyiliyor.Nike bize bu sezon özel çubuklu forma yaptı.Beyaz formayı bizimle beraber 1,maviyi de 2 takım giyiyor.Halen daha adidas'ın dandik katalog formalarını isteyen varsa gerçekten bu işten anlamdan yorum yapıyordur.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen niye ipotek koyayım insanların düşüncelerine? Herkes gayet demokratik bir şekilde düşüncelerini ifade ediyor, etsin de. Herkesin ifade özgürlüğünü benden niye esirgiyorsunuz onu anlamıyorum.
Bilgi paylaşıyorum, herkes gibi düşüncelerimi ifade ediyorum.
Buradaki herkes gibi taraftarım taraftar!
Hayret bir şey.
Sataşma olmayacaksa ve sizleri rahatsız ediyorsam yazmam olur biter ama arkamdan konuşup günaha girmeyin.
beğenmedikEn son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 15:31.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
reklam ajansından bir kaç manken ile anlaşılıp bir mekanda tanıtım yapmak çok mu zordu? Yada düşünülmesi imkansız birşeymiydi?
Böyle bir tanıtım yapardın, Futbolcular kamptan geldikten sonra istersen bir daha futbolcular ile yapardın o ayrı. Yada yapmazdın...
Ama forma tanıtımı böyle olmaz....
Bu arada formaları beğendim ben.... Güzeller...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım kötü ilerleyen zamanlarda detaylar çıkacaktır ama formaları beğenmeyenler bu işten anlamıyor.Tarihimizdeki en iyi seti giyeceğiz.
Forma geniş diyenler o zaman dandik puma formaları alsınlar.Nike'ın da adidasında son zamanlarda çıkardığı formalar artık hep bol.Bir şekilde taraftarımızda buna alışmalı.
Adidas isteyenler Kappa,puma,lotto isteyenler eski formalarımıza baksınlar Nike her sene renklerimizi en düzgün kullanan firma oldu.Çubuklu formada V desenleri olduğu için renk koyu gözüküyor.Formalar satışa çıkınca o kadar da fark olmadığını anlarsınız.
Beyaz formaya çok düz diyenler heralde formada kaplan deseni falan bekliyorlardı.Nike'ın formaları her zaman sadedir.Bu sene ilk defa beyaz formada bordo-mavi birlikte kullanılıyor.Bunları konuşun birazda.
Elit kategorideki takımların bile(Galatasaray,Porto,Atletico vb.)her sezon 1-2 forması başka takımlar tarafından giyiliyor.Nike bize bu sezon özel çubuklu forma yaptı.Beyaz formayı bizimle beraber 1,maviyi de 2 takım giyiyor.Halen daha adidas'ın dandik katalog formalarını isteyen varsa gerçekten bu işten anlamdan yorum yapıyordur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum