forma içine oyna dik oyna neden yazmadılar acaba ? hayır bir sevdadır trabzonspor da çok güzel ama oyna dik oyna hashtag yapılırken oraya neden yazılmadı ? tanıtım fontları olursa on numara olur olmazsa da napalım ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma içine oyna dik oyna neden yazmadılar acaba ? hayır bir sevdadır trabzonspor da çok güzel ama oyna dik oyna hashtag yapılırken oraya neden yazılmadı ? tanıtım fontları olursa on numara olur olmazsa da napalım ?
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur kıvrak forması çıkacak deniyordu ancak internete düşen fotoğraflarda onur formasını göremedimKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternete sızan formaları Özer giydiği için kaleci formalarının sızmaması doğal. Forma lansmanı bugün 14.00'de olacak. Ali Fuat abi daha önce de söylemişti kaleci formalarımız da satışa çıkacak.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur kıvrak forması çıkacak deniyordu ancak internete düşen fotoğraflarda onur formasını göremedim
lay lay lay
Yorum
-
SADRI baskan olsaydi simdi lansmanimizi burcu esmersoymu asuman krausemi sunsun diye tartisiyor olurduk portfoy ve vizyon eksikligi amatorce yonetilme bicimi bizi nelere muktedir kiliyor ikitane prof foto bekler olduk forma begenicez diye hey gidi koca trabzonum benim bu hallere dusucek takkimmiydin bee 2 senedir forvet alamayan bi yonetimin forma diye niye pesine dustuk biz oturdum dusunuyorum
Yorum
-
Arkadaşlar kulüp anasayfasında şöyle bi haber var:
TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle Akçaabat'ta hizmet vermeye başladı.
TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye 4 gün boyunca taraftarlarının hizmetinde. TS Club yeni koleksiyonları ve tüm ürünlerini taraftarının ayağına götürüyor.
Şimdi bu tırın Trabzon'un bi ilçesinde ne işi var?
Yönetim orada bi mağaza açmaktanda mı aciz?
Trabzonda 5 tane merkezde, 1 tane de Of'ta olmak üzere 6 şubesi var.
Bilader böyle ufak ufak yerler açacağına merkezde 3 katlı 2 tane şuben olsun, tam olsun. Belirlediğin 3 ilçeyede birer tane ufak şube açarsın olur biter.
Koca Karadeniz'de bile sadece Samsun ve Giresun'da şube var.
Sana git şehirlerde iş hanı aç diyen yok ki!
Düşünün memleketin 81 ili var. Sadece 6 ilinde anca şuben var. Bu bile skandal. 10 şubende sadece İstanbul'da.
Bilader tamam anladık 15 milyonluk şehir. Ancak 10 şube nedir ya sadece tek bir ilde!!
kapat 3'ünü 5'ini git İzmir'e, Urfa'ya, Antalya'ya, Kayseri'ye şube aç.
Bunun üzerine satış tırı yapmışsın. Ama tır gide gide Trabzon'un ilçesi Akçaabat'a gidiyo!
Yav arkadaş bu nasıl bi iştir?
G.doğuda, Doğuda taraftarımız yana yakıla kulübe dair bişey almak can çekişiyo ama bunların yaptığı işe bak!!
Gel de kafayı sıyırma...Sonra da neden forma satışı olmuyo diyolar!!
Yok mu bu satırları okuyacak yetkili biri?!?!En son Anıl C tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 04:09.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kulüp anasayfasında şöyle bi haber var:
TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle Akçaabat'ta hizmet vermeye başladı.
TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye 4 gün boyunca taraftarlarının hizmetinde. TS Club yeni koleksiyonları ve tüm ürünlerini taraftarının ayağına götürüyor.
Şimdi bu tırın Trabzon'un bi ilçesinde ne işi var?
Yönetim orada bi mağaza açmaktanda mı aciz?
Trabzonda 5 tane merkezde, 1 tane de Of'ta olmak üzere 6 şubesi var.
Bilader böyle ufak ufak yerler açacağına merkezde 3 katlı 2 tane şuben olsun, tam olsun. Belirlediğin 3 ilçeyede birer tane ufak şube açarsın olur biter.
Koca Karadeniz'de bile sadece Samsun ve Giresun'da şube var.
Sana git şehirlerde iş hanı aç diyen yok ki!
Düşünün memleketin 81 ili var. Sadece 6 ilinde anca şuben var. Bu bile skandal. 10 şubende sadece İstanbul'da.
Bilader tamam anladık 15 milyonluk şehir. Ancak 10 şube nedir ya sadece tek bir ilde!!
kapat 3'ünü 5'ini git İzmir'e, Urfa'ya, Antalya'ya, Kayseri'ye şube aç.
Bunun üzerine satış tırı yapmışsın. Ama tır gide gide Trabzon'un ilçesi Akçaabat'a gidiyo!
Yav arkadaş bu nasıl bi iştir?
G.doğuda, Doğuda taraftarımız yana yakıla kulübe dair bişey almak can çekişiyo ama bunların yaptığı işe bak!!
Gel de kafayı sıyırma...Sonra da neden forma satışı olmuyo diyolar!!
Yok mu bu satırları okuyacak yetkili biri?!?!
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSADRI baskan olsaydi simdi lansmanimizi burcu esmersoymu asuman krausemi sunsun diye tartisiyor olurduk portfoy ve vizyon eksikligi amatorce yonetilme bicimi bizi nelere muktedir kiliyor ikitane prof foto bekler olduk forma begenicez diye hey gidi koca trabzonum benim bu hallere dusucek takkimmiydin bee 2 senedir forvet alamayan bi yonetimin forma diye niye pesine dustuk biz oturdum dusunuyorum
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan varya formalar satışa çıksa da gidip alsam . yerimde duramıyorum bide sponsorsuz, dikişli logo ve düğmeli. kim daha ne istiyor allah aşkına ? iki forma almayı planlıyorum muhtemelen çubukluya bişey yazdırmam ama olası ikinci formaya " hukuk iktidarın fahişesidir " yazdıracağım. para durumum bakalım ne diyecek. fındıktan voleyi vururuz inşMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
antalyada vardı kapandı başka cevap vermemem gerek ama anlayamayacağın için açıklayayım izmirde zaten açılıacak ankarada da açılması gündemde merkezde sadece 2 tane katlı ts club olsun demişsin fazla olması iyi fazla kata ise gerek yok ilçelerde açılması riskli iş yapamayabilir zaten lisanslı ürün alma alışkanlığı yok taraftarın sorunu o taşbaşı giyiyor herkes leTsclubantalya bursa vb büyük illerde açılması riskli zaten dediğim gibi antalyada açıldı kapandı iş yapmadı ancak izmir ve ankarada iş yapar yinede riskli çünkü adam netten istediğini alıyor. yani anlayacağın bunu düşünmek pek bize düşmüyor
@anıl çelikEn son EgeKum tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 06:51.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum