Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şaka maka sponsorsuz başlıcaz galiba sezona.Ahmet Nazif Zorlu bi el atsa da vestel'i yapıştırsa formamıza ya.
    TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Sponsor olayini cok onemsiyodum ancak gorunen o ki sponsor olacak sirket yok yönetime suc bulmuyorum artık gs bile bulamadi bulursa da hatirdan bulacak gibi kirli futbol sistemine sponspor olmuyo millet tabi

Yazmistim bi daha yazim formalar efsane olmuş
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mükemmel olmus
        Firtina öncesi sessizlik
        Forma hem dügmeli hem armasida dikisli yapistirma degil...
        Yakanin icindeki detay da süper olmus
        Naber dugme varmis:-)

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şaka maka sponsorsuz başlıcaz galiba sezona.Ahmet Nazif Zorlu bi el atsa da vestel'i yapıştırsa formamıza ya.
          Agzindan bal damliyor......

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sezonun forması.
            Bilgi için teşekkürler.

Reklam olarak Vodafone görünce şaşırdım bir an.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Fırtına yaklaşıyor...

Şşşş.....
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sponsor olayini cok onemsiyodum ancak gorunen o ki sponsor olacak sirket yok yönetime suc bulmuyorum artık gs bile bulamadi bulursa da hatirdan bulacak gibi kirli futbol sistemine sponspor olmuyo millet tabi

Yazmistim bi daha yazim formalar efsane olmuş
                trde firmalar elini çekmiş durumda futboldan.. sayın devlet büyüklerimiz sağolsun fener dahi bulamıyor gs nasıl bulsun kaldıki TS nasıl bulsun.. Trabzoncell yazdırıp geçelim aveayla anlaşılsın iyi bi paraya yıllık sponsorluk anlaşması yapılsın şu aşamada seneye stad isim hakkı felan düşünülür tekrar.

Yorum

• iyice merak etmeye basladim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fırtına yaklaşıyor...

Şşşş.....
                    Abi yarın kesin tanıtılacakmı formalar?
                    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi yarın kesin tanıtılacakmı formalar?
                      Ne söylediysem arkasındayım. Formaların sızdırılması konusundaki hassasiyetimin nedeni anlaşılmıştır sanırım.

Üç İstanbul takımının formasını da inceledim. Kumaş kalitesi olarak şikecilerin çubuklu formasının ön tarafı 1. kalite, onun dışında bizim formalarımız en güzel ve kaliteli olanları gerisi kendi içinde sıralansın. BJK formalarında işçilik sorunları var armalar hiçbir formada Adidas logosu ile hizalı değil ( birinde ortalı biri üstten biri alttan )

Forma setimizi yanyana görünce hem ayrı ayrı formalar olduğunu hem de birbirini tamamlayan bir set anlayışında tasarlanmış olduğunu göreceksiniz.

Formaların seçilen isimleri de çok güzel.

Yorum

• Herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. Formaya demediğini bırakmayıp görünce aşık olan çok. Tasarım böyle bir şey ilk anda herkesi hemen memnun edemezsiniz, hele kalite ve gerçekler zamanla anlaşılır.

Duygu ve görüşlerini ifade ederken hakerete vardıranlar buradaki taraftara da Trabzonspor'a da ayıp ediyor.

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Güzelliklere hazır olun, kasmayın rahat olun.

Yorum

Herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. Formaya demediğini bırakmayıp görünce aşık olan çok. Tasarım böyle bir şey ilk anda herkesi hemen memnun edemezsiniz, hele kalite ve gerçekler zamanla anlaşılır.

Duygu ve görüşlerini ifade ederken hakerete vardıranlar buradaki taraftara da Trabzonspor'a da ayıp ediyor.

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Güzelliklere hazır olun, kasmayın rahat olun.
                          abi habole yapaysin bu gece uyku yok heyecandan bana
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Ne söylediysem arkasındayım. Formaların sızdırılması konusundaki hassasiyetimin nedeni anlaşılmıştır sanırım.

Üç İstanbul takımının formasını da inceledim. Kumaş kalitesi olarak şikecilerin çubuklu formasının ön tarafı 1. kalite, onun dışında bizim formalarımız en güzel ve kaliteli olanları gerisi kendi içinde sıralansın. BJK formalarında işçilik sorunları var armalar hiçbir formada Adidas logosu ile hizalı değil ( birinde ortalı biri üstten biri alttan )

Forma setimizi yanyana görünce hem ayrı ayrı formalar olduğunu hem de birbirini tamamlayan bir set anlayışında tasarlanmış olduğunu göreceksiniz.

Formaların seçilen isimleri de çok güzel.
                            Aynen abi saçma sapan bir ortamda çekilen fotoğraflar yüzünden formalara çamur atıldı burda bizim taraftarada bişey beğendirmek zaten zor bakalım ben yarından çok umutluyum

İnşallah güzel olur formalarımız ama mankenler çok önemli cılız adamlara giydirmemeliler.
                            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi habole yapaysin bu gece uyku yok heyecandan bana
                              Raad ol ballim. Onur'un formalarını da gördüm çok güzel.

Yorum

Raad ol ballim. Onur'un formalarını da gördüm çok güzel.
                                Onlarda satışda dimi

hadi bakalım hayırlısı flaş görsellerle şanımıza yakışır tanıtımı bekliyiruk yarın saat 2'de
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X