Şaka maka sponsorsuz başlıcaz galiba sezona.Ahmet Nazif Zorlu bi el atsa da vestel'i yapıştırsa formamıza ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMükemmel olmus
Firtina öncesi sessizlik
Forma hem dügmeli hem armasida dikisli yapistirma degil...
Yakanin icindeki detay da süper olmus
Yorum
-
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka maka sponsorsuz başlıcaz galiba sezona.Ahmet Nazif Zorlu bi el atsa da vestel'i yapıştırsa formamıza ya.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonun forması.
Reklam olarak Vodafone görünce şaşırdım bir an.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor olayini cok onemsiyodum ancak gorunen o ki sponsor olacak sirket yok yönetime suc bulmuyorum artık gs bile bulamadi bulursa da hatirdan bulacak gibi kirli futbol sistemine sponspor olmuyo millet tabi
Yazmistim bi daha yazim formalar efsane olmuş
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırtına yaklaşıyor...
Şşşş.....2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yarın kesin tanıtılacakmı formalar?
Üç İstanbul takımının formasını da inceledim. Kumaş kalitesi olarak şikecilerin çubuklu formasının ön tarafı 1. kalite, onun dışında bizim formalarımız en güzel ve kaliteli olanları gerisi kendi içinde sıralansın. BJK formalarında işçilik sorunları var armalar hiçbir formada Adidas logosu ile hizalı değil ( birinde ortalı biri üstten biri alttan )
Forma setimizi yanyana görünce hem ayrı ayrı formalar olduğunu hem de birbirini tamamlayan bir set anlayışında tasarlanmış olduğunu göreceksiniz.
Formaların seçilen isimleri de çok güzel.
Yorum
-
Herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. Formaya demediğini bırakmayıp görünce aşık olan çok. Tasarım böyle bir şey ilk anda herkesi hemen memnun edemezsiniz, hele kalite ve gerçekler zamanla anlaşılır.
Duygu ve görüşlerini ifade ederken hakerete vardıranlar buradaki taraftara da Trabzonspor'a da ayıp ediyor.
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Güzelliklere hazır olun, kasmayın rahat olun.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. Formaya demediğini bırakmayıp görünce aşık olan çok. Tasarım böyle bir şey ilk anda herkesi hemen memnun edemezsiniz, hele kalite ve gerçekler zamanla anlaşılır.
Duygu ve görüşlerini ifade ederken hakerete vardıranlar buradaki taraftara da Trabzonspor'a da ayıp ediyor.
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Güzelliklere hazır olun, kasmayın rahat olun.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe söylediysem arkasındayım. Formaların sızdırılması konusundaki hassasiyetimin nedeni anlaşılmıştır sanırım.
Üç İstanbul takımının formasını da inceledim. Kumaş kalitesi olarak şikecilerin çubuklu formasının ön tarafı 1. kalite, onun dışında bizim formalarımız en güzel ve kaliteli olanları gerisi kendi içinde sıralansın. BJK formalarında işçilik sorunları var armalar hiçbir formada Adidas logosu ile hizalı değil ( birinde ortalı biri üstten biri alttan )
Forma setimizi yanyana görünce hem ayrı ayrı formalar olduğunu hem de birbirini tamamlayan bir set anlayışında tasarlanmış olduğunu göreceksiniz.
Formaların seçilen isimleri de çok güzel.
İnşallah güzel olur formalarımız ama mankenler çok önemli cılız adamlara giydirmemeliler.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi habole yapaysin bu gece uyku yok heyecandan bana
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRaad ol ballim. Onur'un formalarını da gördüm çok güzel.
hadi bakalım hayırlısı flaş görsellerle şanımıza yakışır tanıtımı bekliyiruk yarın saat 2'de-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum