İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Gördüğüm fotoğraflardaki formaların hiçbirini beğenmedim. Umarım ortam loştur falan diye böyle gözüküyor.
Mavi'nin v olayı beyazın atanamamış t-shirt gibi duruşu da fena. Parçalı forma nostaljik gibi ama adam akıllı nasıl duracak. Hayırlısı inşallah ...
Lakin buda demek değildir ki forma almayacağız. Boynumuzun borcu en az 59 # Osvaldo'
Yorum
-
Yalnız Ali Fuat abi daha sonra açıklama yaptı diye hatırlıyorum.
Bu sene çubukluda beyaz renk olmayacak ve aykırı renk forma da olmayacak dedi. seneye olabilir demişti.
hatta birkaç arkadaş üzülmüştü.
ve bunu açıklaması formalar belli olduktan sonra değil ondan da öncesi.
Yorum
-
Biz neden gs,fb veya bjk gibi dar kesim formalar giymiyoruz? GS nin formasi da nike, neden onlariki dar kesim de, bizimki öyle degil?
Sahsen bence formalar dar kesim olmadiktan sonra hicbirzaman güzel gözükmeyecektir.. Formalarin, özellikle kollarin dar olmasi, formanin (abartmiyorum) 80% daha da güzel gözükmesi demektir..
Yoksa bizimkiler masraftan mi kaciyor da dar kesim yaptirmiyor? Olabilir mi? olabilir.. Slim Fit genelde daha pahalidir..
Yorum
-
Formalari resimlerin kalitesiz olmasina ragmen begendim.....Tanitimda ve formayi giydikten sonra daha güzel gözükecegi düsüncesindeyim.... 2014/15 sezonunun son macinda cubuklu forma ile Sampiyonlugu kutlama nasip olma dilegiyle.....
Ali Fuat (AFS) abiyede yüklenmeyin artik....O herseyi detayli detayli anlatti..... Sanki formalari o üretiyor.... Burada ne kadar yazsanizda, formalari begenmesenizde is isten gecti.......
Herkesin zevki baska...o acidan bütün taraftarlara formayi begendiremezsin zaten.....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
gerçekten inanamıyorum, bu formaları bile beğenmeyip ki beğenmeyebilirsiniz forumda negatif elektrik yayan bir kitle var..daha doğrusu Trabzsonsporlu olup her yere negatiflik yayan o kesim buralara da bulaşmış durumda..üstelik bunu yaparken Trabzonspor taraftarları arasında bu işten anlayan 2-3 kişiden biri olan Ali Fuat abimize laf atılması abesle iştigal. kendisi tek başına yıllardır bıkmadan usanmadan sayfalarca yazı yazdı ,görsel gönderdi...değerini bilelim...
formaların bu kadar saklandıktan sonra dün sızması ise büyük fiyaskodur, buna sabep olan her kimse cezalandırılmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eğer kendimi bir forma ile halı sahada hayal ediyorsam o forma olmuş demektir.
Şu formanın yakasına ve kollarına beyaz rengi uygulayabilecek birisi var mı?
Bence yaka ve kollar beyaz olsaydı çok ferah olurdu forma.
Yorum
-
Beyler şimdi Trabzonspor resmi twitter hesabından paylaşıldı bu görsel.
En son Kerimsel tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 10:04.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜçgen detayın bizde olması harika. Herhalde arma yapıştırma.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma geçen yıldan beri dikişli,değişen yok 'fyıldırım'
İnşallah öyledir de resimlerden 2 yıl önceki yapıştırma armalara benziyor.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah öyledir de resimlerden 2 yıl önceki yapıştırma armalara benziyor.çubukluda pek belli olmuyor,bordo çizgiye denk geldiği için armamız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum