Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Afs adlı üyemizin 24.04.2014 tarihli mesajı: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=46275

Şimdi soruyorum afs adlı üyemize. 'Hiç kullanmadığımız bir renk' deyipte sayfalarca millete tahminlerde bulundurduğunuz, dört takla attırdığınız renk Mavi'miymiş?!?
    Kesinlikle katılıyorum milleti o kadar gaza getirdi resmen yok o renk değil bu renk vs... Hiç kullanmadığımız renk Mavi!?!?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Gördüğüm fotoğraflardaki formaların hiçbirini beğenmedim. Umarım ortam loştur falan diye böyle gözüküyor.

Mavi'nin v olayı beyazın atanamamış t-shirt gibi duruşu da fena. Parçalı forma nostaljik gibi ama adam akıllı nasıl duracak. Hayırlısı inşallah ...

Lakin buda demek değildir ki forma almayacağız. Boynumuzun borcu en az 5
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Uygun ışıkta ve beden seçimleriyle formalar bence çok daha güzel gözükecek.Çubuklu ve beyaz formayı beğendim.

Yorum

• Yalnız Ali Fuat abi daha sonra açıklama yaptı diye hatırlıyorum.
          Bu sene çubukluda beyaz renk olmayacak ve aykırı renk forma da olmayacak dedi. seneye olabilir demişti.
          hatta birkaç arkadaş üzülmüştü.
          ve bunu açıklaması formalar belli olduktan sonra değil ondan da öncesi.

Yorum

• Biz neden gs,fb veya bjk gibi dar kesim formalar giymiyoruz? GS nin formasi da nike, neden onlariki dar kesim de, bizimki öyle degil?

Sahsen bence formalar dar kesim olmadiktan sonra hicbirzaman güzel gözükmeyecektir.. Formalarin, özellikle kollarin dar olmasi, formanin (abartmiyorum) 80% daha da güzel gözükmesi demektir..

Yoksa bizimkiler masraftan mi kaciyor da dar kesim yaptirmiyor? Olabilir mi? olabilir.. Slim Fit genelde daha pahalidir..

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Valla forma için çok güzel veya kötü yorumlar yapılır ama tam net göremeden yorum yapamicam.

Ama çubuklunun renkleri bi acayip duruyor.
              Oda kameranın çekiminden olsa gerek.

Yorum

• Formalari resimlerin kalitesiz olmasina ragmen begendim.....Tanitimda ve formayi giydikten sonra daha güzel gözükecegi düsüncesindeyim.... 2014/15 sezonunun son macinda cubuklu forma ile Sampiyonlugu kutlama nasip olma dilegiyle.....

Ali Fuat (AFS) abiyede yüklenmeyin artik....O herseyi detayli detayli anlatti..... Sanki formalari o üretiyor.... Burada ne kadar yazsanizda, formalari begenmesenizde is isten gecti.......

Herkesin zevki baska...o acidan bütün taraftarlara formayi begendiremezsin zaten.....
                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• gerçekten inanamıyorum, bu formaları bile beğenmeyip ki beğenmeyebilirsiniz forumda negatif elektrik yayan bir kitle var..daha doğrusu Trabzsonsporlu olup her yere negatiflik yayan o kesim buralara da bulaşmış durumda..üstelik bunu yaparken Trabzonspor taraftarları arasında bu işten anlayan 2-3 kişiden biri olan Ali Fuat abimize laf atılması abesle iştigal. kendisi tek başına yıllardır bıkmadan usanmadan sayfalarca yazı yazdı ,görsel gönderdi...değerini bilelim...
                  formaların bu kadar saklandıktan sonra dün sızması ise büyük fiyaskodur, buna sabep olan her kimse cezalandırılmalıdır...

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer kendimi bir forma ile halı sahada hayal ediyorsam o forma olmuş demektir.

Şu formanın yakasına ve kollarına beyaz rengi uygulayabilecek birisi var mı?

Bence yaka ve kollar beyaz olsaydı çok ferah olurdu forma.

Yorum

• Beyler şimdi Trabzonspor resmi twitter hesabından paylaşıldı bu görsel.

En son Kerimsel tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 10:04.

Yorum

• vayy düğme var
                        iç detay da süper.
                        tasarım leş

Yorum

Üçgen detayın bizde olması harika. Herhalde arma yapıştırma.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üçgen detayın bizde olması harika. Herhalde arma yapıştırma.
                            Arma geçen yıldan beri dikişli,değişen yok 'fyıldırım'

Yorum

İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arma geçen yıldan beri dikişli,değişen yok 'fyıldırım'

İnşallah öyledir de resimlerden 2 yıl önceki yapıştırma armalara benziyor.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnşallah öyledir de resimlerden 2 yıl önceki yapıştırma armalara benziyor.
                                erdinho61'in yüklediği fotoğraflardaki mavi ve beyaz formalara dikkatli bakınca geçen yılki dikişli armaya benzediği ortaya çıkıyor çubukluda pek belli olmuyor,bordo çizgiye denk geldiği için armamız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X