Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok amatörce olacak ama sponsorumuz şöyle olsa :

En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 17:56.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Formalar aşağı yukarı Afs abinin ve Erdinho_61'in paylaştığı bilgiler doğrultusunda belli oldu. Artık tanıtımda formaların gerçek kalitesini göreceğiz. Çekim kalitesiz. Nike reklam filmi olursa muhteşemde olur.

Puma veya Kappa giyeceğimize Lescon giyerim en azından yerli malıdır

Yorum

• * Komedi resmen, şu renklere bakın hele . Yazıklar olsun
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Türk Hava Yolları bize sponsor olmaz mı? Avrupa'da düzenli olarak yer alıyoruz artık. Marka değerimiz gün geçtikçe artıyor. THY iyi de para verir.

Yorum

• Çubuklunun tek eksiği; armanın etrafının kontursuz olması.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• armanın etrafına beyaz yapınca daha güzel fark ediliyo

Yorum

• millet sizdirilsin diye cildirmisdi

memnunmular simdi

özerede ceza verilmese yaziklar olsun
                En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 18:17.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Reklam Sponsoru olmasını istediğim markalar
                  Vestel
                  Samsung
                  Sony
                  Toshiba
                  Avea
                  Nissan
                  Motorola

Yorum

• forma dediğin reklamsız olur, reklamsız forma ruhtur. endüstriyelleşmenin dibine vurmuşsunuz.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                    A Love..Lİke No Other

Yorum

• Formaları görünce bir kez daha anlaşıldı ki, biz bu kulübün başına geçmeden bu iş düzelmeyecek. Amatörlük devam ediyor
                      En son Sacit tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 18:22.

Yorum

• olmamis be haci.. biraz beyazi iyi gibi ama formalarin hicbiiri olmamis
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          olmamis be haci.. biraz beyazi iyi gibi ama formalarin hicbiiri olmamis
                          Çubuklu profilindeki forma ile %90 aynı

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forma dediğin reklamsız olur, reklamsız forma ruhtur. endüstriyelleşmenin dibine vurmuşsunuz.

Formaları beğenmedim sebebi renklerden kaynaklı, ben bordo açık mavi renk görmek istiyorum. Neyse mağazaya gidince bakarız

Yorum

• Bende bekleyelim diyorum insallah bekledigimiz gibi olur aklimda tabiki cubuklu bife mavi forma var ins ikisinide alacagim beyaz olan suan icin buyuk hayal kirikligi bildigin tshirt yatarken giyimir ama 100 kusur tl verilmez halbukipsvninki guzel gorunuyo neyse iki gun daha ssabredelim

Yorum

• bu taraftar formalarla ilgili hiç bir sezon yaşamadığı azabı bu sene yaşadı yok hiç giymediğimiz renk yok

transferden sonra,bayramdan önce,sponsor bulunca,salı sallandı,carşamba çarşafa dolandı nihayet

formamız sızdı bu eğer amatörlükse suç yönetimin bu kadar beklemiceksin yapacaksın bi görsel lansman sürekli 3 eziklerin arkasından gitmekten bıktk artık neyse burdan özere ve erdinho ya teşekkür ediyorum artık formalar belli alacağımız formaların resimdeki gibi olmayacağı aşikar boşuna eleştirmeyin

formalara gelince çubuklu güzel olacak ama düğmesi var mı hala bilmiyorum bide gözümün önğne hakim yaka şeklini getiriyorum 1 tık daha efsane olurdu

mavi forma güzel gözüküyor gerçek ışık ve rengiyle daha hoş 2.favorim

beyaz forma için diyecek hiçbişeyim yok seçeni Allah ıslah etsin mi diyim ne diyim bilemediöm

öyle sade formaya hareket getrmek için değişik bir yaka denenebilirdi boyunda bordo var kol ucunda yokk bordo mavi şekil ne şekli hala çözemedim bu tarz forma yapcaksan bknz romanın beyaz forması inceleyin tişört gibi değil gercektende pijama gibi olmuş

son olarak çubuklu favori plase mavi
                                En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 18:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X