İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Umarım öyle olur diyecem ama stadın bitmesine 1 sene var ondan önce anlaşmayı yaparlarmı o düşündürücü.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöğüs reklamı olayını stadyum isim hakkıyla beraber pazarlanabilir, belki de bunun için bekleniyordur.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım öyle olur diyecem ama stadın bitmesine 1 sene var ondan önce anlaşmayı yaparlarmı o düşündürücü.
Beşiktaş stadyum yıkılırken Vodafone ile yapmıştı anlaşmayı, stadyumun kullanım hakkını bir an önce almamız lazım.
Yorum
-
resimler gözükmüyorİlk olarak DarkMoon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayallerim

"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Ben yine göremiyorumİlk olarak DarkMoon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzelttim Forumun HızlıResim'le Bir Problemi Varmış Forumda Yeniyim Bilmiyorum
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Sende sorun yok merak etme çünkü bende göremiyorumİlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yine göremiyorum
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum