5 güne göreceğiz inşAllah..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn önemli noktalardan biri de kalıpları.
İtalyan stili olur umarım.
Kazım herkes sizin gibi üçgen vücut değil.
Yorum
-
Vücut çalışmalarına başlayın. Formaların çıkmasına daha çok varİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazım herkes sizin gibi üçgen vücut değil.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Zayıflıktan dolayı bol olmasını sevmiyorum.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazım herkes sizin gibi üçgen vücut değil.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Daha ne yapsın/yazsın AFS?İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAFS suskunlari oynuyor nedense ondan yorum bekliyorum açıkçası ben...
Geçmiş sayfalarda fazlasıyla bilgi var sanıyorum.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Yazılarının tamamını geçmiş yıllardakiler de dahil takip ediyorum zaten benim kendisinden beklediğim son paylaşımlarla alakali doğruluk paylarının olup olmadığıİlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ne yapsın/yazsın AFS?
Geçmiş sayfalarda fazlasıyla bilgi var sanıyorum.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum