İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olan ve Türkiye Kupası'nı kazanan takım koyabiliyor sadece.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olan ve Türkiye kupasını alan takımlar koyabiliyor
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler satışların ilk gününde 15.000 forma satmış. Biz bir yılda satabiliyor muyuz o kadar? Sonrada neden kulübün borcu var diye sitem ediyoruz..
hatta taraftar sayısı ve satılan forma sayısının oranlaması yapıldığında ilk sırada olacağızdır..
bizim taraftarın özellikle gurbettekilerin forma alma alışkanlığı çok iyi bence..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaştan fazla sattığımızı düşünüyorum
hatta taraftar sayısı ve satılan forma sayısının oranlaması yapıldığında ilk sırada olacağızdır..
bizim taraftarın özellikle gurbettekilerin forma alma alışkanlığı çok iyi bence..
Ben zaten böyle rakamlar beklemiyorum ama bizim formalar çıksın ilk günki satışın 2000i geçeceğini sanmıyorum.
Edit: Hatta belki 2000in yarısını bile satamayız..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş Demba Ba geldikten sonra 2 günde 6.000 forma satmış..
Ben zaten böyle rakamlar beklemiyorum ama bizim formalar çıksın ilk günki satışın 2000i geçeceğini sanmıyorum.
Edit: Hatta belki 2000in yarısını bile satamayız..
güzel ürün, iyi futbolcu, başarılı sezon = forma satışı
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler satışların ilk gününde 15.000 forma satmış. Biz bir yılda satabiliyor muyuz o kadar? Sonrada neden kulübün borcu var diye sitem ediyoruz..lay lay lay
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen alsaydın demba bayı ben burdan 3 forma siparişi çoktan vermiştim.
güzel ürün, iyi futbolcu, başarılı sezon = forma satışı
Mesela en iyi sezonumuzda 2010/11de kaç forma satmışız bilenimiz var mı? Bence o da yarı yarıyadır.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler formanın orasını burasını çok kurcaladığı için satamayız tabi fazla. forma bu forma! takımın en büyük gelir kaynaklarından ama anlatamıyorsun ki? adamlar almamak için bahane üretiyor var mı böyle bişey?
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler formanın orasını burasını çok kurcaladığı için satamayız tabi fazla. forma bu forma! takımın en büyük gelir kaynaklarından ama anlatamıyorsun ki? adamlar almamak için bahane üretiyor var mı böyle bişey?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma da ben bu kadar olumsuzlukta bu kadar söylendiği serzenişte bulunduğu halde bir o kadar da forma alan başka taraftar bilmiyorum. Ben de dahil#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma da ben bu kadar olumsuzlukta bu kadar söylendiği serzenişte bulunduğu halde bir o kadar da forma alan başka taraftar bilmiyorum. Ben de dahillay lay lay
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arma ve yıldızın formaya işlemesi böyle olmalıdır
armanın kenarları beyaz ya da altın sarısı kaplama ve yıldız da büyük boyutta işlenmelidir.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNapoli'nin gizli tanıtım afişini görünce güldüm. Sanki o bezden çok farklı bir deseni mi olacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum