Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi ki formalara niye bayrak koymuyoruz?
    Şampiyon olan ve Türkiye kupasını alan takımlar koyabiliyor

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şampiyon olan ve Türkiye Kupası'nı kazanan takım koyabiliyor sadece.
      İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şampiyon olan ve Türkiye kupasını alan takımlar koyabiliyor
      ikinizde sağolun

Yorum

• Şikeciler satışların ilk gününde 15.000 forma satmış. Biz bir yılda satabiliyor muyuz o kadar? Sonrada neden kulübün borcu var diye sitem ediyoruz..
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikeciler satışların ilk gününde 15.000 forma satmış. Biz bir yılda satabiliyor muyuz o kadar? Sonrada neden kulübün borcu var diye sitem ediyoruz..
          beşiktaştan fazla sattığımızı düşünüyorum
          hatta taraftar sayısı ve satılan forma sayısının oranlaması yapıldığında ilk sırada olacağızdır..
          bizim taraftarın özellikle gurbettekilerin forma alma alışkanlığı çok iyi bence..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beşiktaştan fazla sattığımızı düşünüyorum
            hatta taraftar sayısı ve satılan forma sayısının oranlaması yapıldığında ilk sırada olacağızdır..
            bizim taraftarın özellikle gurbettekilerin forma alma alışkanlığı çok iyi bence..
            Beşiktaş Demba Ba geldikten sonra 2 günde 6.000 forma satmış..

Ben zaten böyle rakamlar beklemiyorum ama bizim formalar çıksın ilk günki satışın 2000i geçeceğini sanmıyorum.

Edit: Hatta belki 2000in yarısını bile satamayız..
            #TRABZONSPOR#

Yorum

Beşiktaş Demba Ba geldikten sonra 2 günde 6.000 forma satmış..

Ben zaten böyle rakamlar beklemiyorum ama bizim formalar çıksın ilk günki satışın 2000i geçeceğini sanmıyorum.

Edit: Hatta belki 2000in yarısını bile satamayız..
              sen alsaydın demba bayı ben burdan 3 forma siparişi çoktan vermiştim.

güzel ürün, iyi futbolcu, başarılı sezon = forma satışı

Yorum

Şikeciler satışların ilk gününde 15.000 forma satmış. Biz bir yılda satabiliyor muyuz o kadar? Sonrada neden kulübün borcu var diye sitem ediyoruz..
                bizimkiler formanın orasını burasını çok kurcaladığı için satamayız tabi fazla. forma bu forma! takımın en büyük gelir kaynaklarından ama anlatamıyorsun ki? adamlar almamak için bahane üretiyor var mı böyle bişey?
                lay lay lay

Yorum

• Bize de Gyan gelsin, bizim taraftar da 6.00 alır.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen alsaydın demba bayı ben burdan 3 forma siparişi çoktan vermiştim.

güzel ürün, iyi futbolcu, başarılı sezon = forma satışı
                    Bu dediklerinin tamamı olsun ben yinede 3 kardeşin satışlarının yarısına ulaşacağımızı sanmıyorum. Senle benle olacak iş değil genel anlamda böyle bir kültür yok. Ben bile forma alırken babam diyor neye alıyorsun ne yaptılar ki alacaksın. Herkes bu şekilde düşünüyor ama yanlış. Sen her durumda alacaksın en az 1 tane forma.

Mesela en iyi sezonumuzda 2010/11de kaç forma satmışız bilenimiz var mı? Bence o da yarı yarıyadır.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizimkiler formanın orasını burasını çok kurcaladığı için satamayız tabi fazla. forma bu forma! takımın en büyük gelir kaynaklarından ama anlatamıyorsun ki? adamlar almamak için bahane üretiyor var mı böyle bişey?
                      Kusura bakma da ben bu kadar olumsuzlukta bu kadar söylendiği serzenişte bulunduğu halde bir o kadar da forma alan başka taraftar bilmiyorum. Ben de dahil

Yorum

Aynen ya. Sen o formayı davette yada önemli bir gecede giymek için almıyorsun. Göğsündeki arma için alıyorsun. Kısa vadede kasayı doldurmanın en kolay yolu forma veya ürün satışıdır. Ama nerdee..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakma da ben bu kadar olumsuzlukta bu kadar söylendiği serzenişte bulunduğu halde bir o kadar da forma alan başka taraftar bilmiyorum. Ben de dahil
                          Tamamda renktaş forvet gelmedi diye forma almayarak yönetimi değil Trabzonspor'u cezalandırıyoruz. Başarılı olunan sezonlardaki ekstra satıştan ziyade takım kötü durumdayken satılan formalar daha samimi. Başarıyla satılan ekstra sayının %30u her sezon forma alan ve başarıdan dolayı daha fazla forma alan ki buna lafım yok, diğer kalan %70 ise hiç forma almayan başarıdan dolayı elini cebine atan kesim. Ki şu anda forvet alınmamasına en çok tepki verende bu kesim..
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kusura bakılacak bi durum yok. konu şu yukarda arkadaş söz etmiş babası ne yaptılar ki alacaksın forma demiş. böyle söyleyen genci yaşlısı bir sürü insan var tabi ki kendine göre haklı noktaları vardır herkesin ama bu forma alınmalı kulübe para kazandırılmalı. Ben öğrenci halimle forma, tshirt alıyorsam herkes almalı en az 1 tane almalı.
                            lay lay lay

Yorum

Şu formadaki arma ve yıldız kulübün gerçek arma ve yıldızıdır.
                              arma ve yıldızın formaya işlemesi böyle olmalıdır
                              armanın kenarları beyaz ya da altın sarısı kaplama ve yıldız da büyük boyutta işlenmelidir.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Napoli'nin gizli tanıtım afişini görünce güldüm. Sanki o bezden çok farklı bir deseni mi olacak
                                öyle de adamların en azından forma kültürü var 1.formaları hep aynı 2. 3. yü değiştiriolar her sene

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X