Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike ile bu iş olmaz..Puma kappa Adidas bunlara geçilmeli favorim kappa sonra puma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Formaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var
        gördün mü formaları?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gördün mü formaları?
          Görmese bile öyle olacak gibi duruyor. Bordo ağırlıklı bi çizgilinin yanına bordo formanın mantığı? Bi mavi formamız da olaydı keşke. Formalar konusunda tereddüt etmeye başladım çok iyi değil de normal olacaklarmış gibi

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var

Hiç giymediğimiz renk bordo mu?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Görmese bile öyle olacak gibi duruyor. Bordo ağırlıklı bi çizgilinin yanına bordo formanın mantığı? Bi mavi formamız da olaydı keşke. Formalar konusunda tereddüt etmeye başladım çok iyi değil de normal olacaklarmış gibi
              bence de mavi daha iyi olurdu. ya da mavinin tonları.

Yorum

• Arkadas herkes gordu bi ben kaldim sanki.Tum detaylar paylasildi zaten birisi paylassin artik su formalari.

Yorum

• 2-3 güne sızar herhalde.

Yorum

• İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadas herkes gordu bi ben kaldim sanki.Tum detaylar paylasildi zaten birisi paylassin artik su formalari.
                    Olmaz ki öyle biz süper profesyonel bir takımız bize yakışmaz
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

daha sabah nöbete geldiğimde söyledim 3.forma bordo olsun bi temiz seövecem

ne v desenmiş arkadaş gına geldi şu viktoryden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar

gecen sene bordo gecişli aldım ondan önceki sene bordo forma mavi v yaka e ulan bu sefer değiştirin bari genemi bordo viktory !!!!

şimdi çubuklu da çıkar kıytırık eskişehir çubuklusu gel de kızma

Yorum

Düz bordo ? Hani tarihimizde hiç giymediğimiz bir renkti ? Kırmızı olmasın ?
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike ile bu iş olmaz..Puma kappa Adidas bunlara geçilmeli favorim kappa sonra puma.

Nike bizim için en idealidir. Ama illa bir sponsor arıyorsak bu Adidas veya Macron'dan başkası olmamalı.

Yorum

Eger bunlarsa 4 büyüklerden en les formalar bizde demektir.Ayrica bu v desen cokmu önemli nedir buna yapilan vurgu.V desenin albenisi nedir?
                            iho istifa.

Yorum

• Bence de en ideal marka Nike. En azından bizim için en ideali Nike.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eger bunlarsa 4 büyüklerden en les formalar bizde demektir.Ayrica bu v desen cokmu önemli nedir buna yapilan vurgu.V desenin albenisi nedir?
                                hocam bu ne ileri görüşlülük, Atatürkle bir akrabalığınız var mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X