Nike ile bu iş olmaz..Puma kappa Adidas bunlara geçilmeli favorim kappa sonra puma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördün mü formaları?
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var
Hiç giymediğimiz renk bordo mu?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmese bile öyle olacak gibi duruyor. Bordo ağırlıklı bi çizgilinin yanına bordo formanın mantığı? Bi mavi formamız da olaydı keşke. Formalar konusunda tereddüt etmeye başladım çok iyi değil de normal olacaklarmış gibi
Yorum
-
İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas herkes gordu bi ben kaldim sanki.Tum detaylar paylasildi zaten birisi paylassin artik su formalari.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
ne v desenmiş arkadaş gına geldi şu viktoryden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar
gecen sene bordo gecişli aldım ondan önceki sene bordo forma mavi v yaka e ulan bu sefer değiştirin bari genemi bordo viktory !!!!
şimdi çubuklu da çıkar kıytırık eskişehir çubuklusu gel de kızma
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile bu iş olmaz..Puma kappa Adidas bunlara geçilmeli favorim kappa sonra puma.
Nike bizim için en idealidir. Ama illa bir sponsor arıyorsak bu Adidas veya Macron'dan başkası olmamalı.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni variho istifa.
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger bunlarsa 4 büyüklerden en les formalar bizde demektir.Ayrica bu v desen cokmu önemli nedir buna yapilan vurgu.V desenin albenisi nedir?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum