Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türkiye deki şuanda çıkan yeni sezon formaları arasında en iyisi şikecilerin ki reklam filmide baya pro .

Yorum

• Tanıtım çarşamba günü olacak dediler...

Yorum

Tanıtım çarşamba günü olacak dediler...
        tanıtım yapıldıgı gün satışa çıkacak mı kaç lira olacak bilginiz var mı ?

Yorum

• TS Club Mobil Mağazası yarın Haliç'te

TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle yarından itibaren İstanbul Haliç'te hizmet vermeye başlayacak.

TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye gün boyunca taraftarlarının hizmetinde. TS Club yeni koleksiyonları ve tüm ürünlerini taraftarının ayağına götürüyor.
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tanıtım yapıldıgı gün satışa çıkacak mı kaç lira olacak bilginiz var mı ?
            Onun hakkında bilgim yok sadece çıkış tarihini sordum. Çarşamba günü tanıtım olacak denildi. Muhtemelen aynı gün ya da ertesi gün satışa çıkar. Fiyatıda 120-130 arası olur diye düşünüyorum.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tanıtım çarşamba günü olacak dediler...

Bilgi için teşekkürler. Artık dişimizi sıkacağız.

Yorum

Onun hakkında bilgim yok sadece çıkış tarihini sordum. Çarşamba günü tanıtım olacak denildi. Muhtemelen aynı gün ya da ertesi gün satışa çıkar. Fiyatıda 120-130 arası olur diye düşünüyorum.
                120 cok ya geçen sene 95 tl den almıstık

Yorum

• benim bir sorum olacak bilen biri ceavaplayabilir mi acaba?

1-bizim türk telekomla mevcut göğüs reklamı anlaşmamız bitti mi?
                  2-bittiyse her hangi bir firmayla görüşüyor muyuz yani göğüs reklamı alacak mıyız?
                  3-bizim de formalarımız şikeciler gibi ilk etapta göğüs reklamsız mı çıkacak?(keşke öyle olsa 2 tane falan almayı düşünüyorum çünkü)

şimdiden teşekkür ederim
                  Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

Forma tanıtım lansmanı olmayacak, digital ortamdan tanıtılacak diğer takımların yaptığı gibi. Fazla bir süre beklemeyeceğiz formaları görmek için çok az kaldı. Trabzonspor yöneticisi ile az önce görüştüm.
                    Lansman için beklendiğini sanıyorduk
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Sponsor konusunda eger tatmin edici bir teklif yoksa, Amnesty International veya buna benzer kurumlara gönüllü olarak reklam sansi verebiliriz.

Ülker de olmayacaksa oraya da stopmatchfixing.com yazilsin.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Carsamba tanitacaklar ise bir tane arkadas vardi tanitimdan 1 hafta once falan formalari sizdiracam demisti sizdirsa formalari artik.
                        Biz dar sokaklarında
                        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Carsamba tanitacaklar ise bir tane arkadas vardi tanitimdan 1 hafta once falan formalari sizdiracam demisti sizdirsa formalari artik.
                          Alihan Abi öyle dememişti. Bayramdan sonra lansman yapılacaksa eğer bayramda formaları görme fırsatım olacak size bir hafta önceden resmini gösterebilirim dedi.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Çarşamba tanıtılacaksa sızdırılmasına gerek yok. Kalitesiz fotoğrafla sızacak kimse beğenmeyecek. 4 gün daha bekleyebilirsiniz. Nike'ın tanıtımlarında en berbat forma bile harika gözüküyor.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• yalan yok şikecilerin 2 ve 3 . formaları çok sağlam olmuş beyazın yakalar filan ...

umarım bizimde setten birinin yakaları böyle olur

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yalan yok şikecilerin 2 ve 3 . formaları çok sağlam olmuş beyazın yakalar filan ...

umarım bizimde setten birinin yakaları böyle olur
                                Şikeciler kaç yıldır ilk defa sade, saçma sapan desen içermeyen bir forma yaptı ve çok şık oldu. Bizim formalarda inşallah sade şık ve kaliteli olur.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X