Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şbnin formalari kendileri gibi leş.
    Dunyada boyle parasi olupta bu kadar kotu formalara sahip az takimdan biridir şb
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• bilen arkadaşlar modelin nasıl olacağını paylaşsın ancak formanın kalitesiz bir fotoğrafı sızdırılırsa formaya karşı önyargı oluyor. profesyonel çekimlerle sıradan bir fotoğraf arasında çok fark var. milleti durduk yere formalardan soğutmanın manası yok.
      En son EROS87 tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 03:02.

Yorum

• Real, Barça, M.United neden erken satışa suruyor ? Adamların kaybedeceği bişey yok öyle de böyle de satıyorlar çok sayıda forma ve deli gibi para kazanıyorlar. Bizim gibi takımını çok sevdiği halde beğenmezse forma almayacağım diyen tiplerin olduğu kulüplerinde açlıktan nefesi kokuyor. Şuan eski formalar %30 indirimde onlara bile 60 lirayı çok görenler var. neymiş efendim beğenmedim. Sırf 3 çizgi için Adidas logosu için ayda yılda bir giydiğin eşofman takımına 200 lirayı bayılıyorlar .

O değilde formalarımız çıksa da gidip alsak.
        lay lay lay

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Real, Barça, M.United neden erken satışa suruyor ? Adamların kaybedeceği bişey yok öyle de böyle de satıyorlar çok sayıda forma ve deli gibi para kazanıyorlar. Bizim gibi takımını çok sevdiği halde beğenmezse forma almayacağım diyen tiplerin olduğu kulüplerinde açlıktan nefesi kokuyor. Şuan eski formalar %30 indirimde onlara bile 60 lirayı çok görenler var. neymiş efendim beğenmedim. Sırf 3 çizgi için Adidas logosu için ayda yılda bir giydiğin eşofman takımına 200 lirayı bayılıyorlar .

O değilde formalarımız çıksa da gidip alsak.

...............
          En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 03:38.
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renk tonlarının bizimle hiç bir ilgisi yok

Tasarım desen yerlerde.

Aynı sezonun iki formasından birinin L si tam olurken diğerinin ki battal boy gibi oluyor.

Formada bize özel hiç birşey yok.

Klübün çeşitli özendirici ( formanın yanında bir oyuncunun imzası vb. ) uygulaması yok.

Şimdi ben niye forma aliyim ?

O meşhur vestel formasının aynını çıkartsınlar mesela ki çok zor bişey olmasa gerek satış rekoru kırar.

T-shirt alalım diyorum bir heycanla siteye giriyorum tişörtler gerçekten inanılmaz kötü ve sadelikten şıklıktan olabildiğine uzakta.

Kimse kusura bakmasın ama bu Trabzonspor taraftarının kibri yada varyemezliği vs. değildir .

Bizzar bu işle ilgilenen yönetimin suçudur .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• bjk ğs ve şb'nin formaları inanılmaz kötü.Ben yine en iyi forma kitlerine sahip olacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• Koymayın şu şikecilerin formasını şuraya..

Çubuklunun çok güzel olduğunu düşünüyorum ben, ama Ali Fuat abinin söylediğine göre üçüncü formamız bize bir sürpriz yapacak. Umarım dar kesimdir formaların üçü de, bizim kullandığımız formalar nedense hep emanet gibi duruyor futbolcuların üzerinde.

Yorum

• Formalarimiz bugün mu tanitilacak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formalarimiz bugün mu tanitilacak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    O nerden çıktı
                    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Devlet sırrı sanki arkadaş çıkarında rahatlayak beaaaa...

Yorum

• Şikecilerin çubuklu forması bence çok güzel, en kötü forma bjk'ye ait, gs'nin ki idare eder. Ama çubukluda şikecilerin ki efsane olmuş hem eski havası var hem yeni havası var hem reklam yok, satış rekoru kırar.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Artı şikecilerin lacivert formada armada yaptığı değişiklik çok iyi olmuş. Keşke bizimde 3. formada yapılsa.

Yorum

• Monochrome logo çok güzel olurda birde yapan olsa...

Yorum

• UD Almería

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Internacional

Levante

Eskiden yeni çıkan formalar hemen alınmazdı. Armaları bir türlü olması gereken yere tutturamazdı bizimkiler. Şimdi armaları konuşmuyoruz, armalar formalara dikili geliyor.

Kötü çekilmiş fotoğraflarla sızıntı olmasından sa kaliteli çekimlerle iyi bir sunumla görmek daha iyi.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X