bu formada 7 çubuk eğer dediği doğruysa efsane bir çubuklumuz olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu kadar yazıp paylaştığımın bir anlamı yok değil mi?
Başka bir yerden bir şey duyuyor, hemen şüphe kurtları doluyor içinize.
Neyse susayım, herkes formaları görünce kendi kararını kendi versin.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar yazıp paylaştığımın bir anlamı yok değil mi?
Neyse susayım, herkes formaları görünce kendi kararını kendi versin."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar yazıp paylaştığımın bir anlamı yok değil mi?
Neyse susayım, herkes formaları görünce kendi kararını kendi versin.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Yunus Emre yanlış söylemiş demedim ki. Yunus Emre'nin benim gibi formaları gördüğünü sanmıyorum, yöneticilerden ( yöneticilerin haberi olduğunu sanmıyorum ) veya buradan aldığı bilgiyi paylaşıyordur. 7
Kastettiğim şey başkaydı. Kafa karışıklığı olacak bir durum yok ortada, ama bir anda yok katalog yok şöyle, yok böyle, anlamadığım bilgi kirliliği oluyor.
Yeni formamızın modelini daha önce tarihimizde giymedik demiştim. Dikkatli izleyenlere çok şey söyledim, artık kendi adıma susma zamanı.
Güney Afrika'dan Kaizer Chiefs
Atalanta
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester United Adidas ile anlaşmış. Bu yıl son kez Nike giyinecekler.
Yine rekabette Nike-Adidas
City-ManU
Barça-Madrid
Chelsea-Arsenal
Juventus-Milan
Inter-Milan
Cidden çok güzel forma yapmış PUMA
Yorum
-
Ali Fuat abi logomuzdan memnun olmadığım için bi elden geçsin şeklinde yazmadım. Bence ufak düzenlemelerle çok daha kaliteli bi logoya sahip olabilir mesela Inter paylaşımını sen yapmışsın. Öyle acayip bi değişim olmasa da daha iyi bir görünüm kazanıyor.
Bişey daha söyleyecem Ali Fuat abi aykırı renk formamız var mı diye sorduğumda sanırım hayır cevabını vermiştin.Beni bir sürpriz bekliyor olabilir mi?En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 09.07.2014, 17:16.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum