Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Parma da logosunda revize yapmış.

Bizim armalardada bir revize mi var yoksa abi..
    En son Cemil Çiçekli tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 13:45.
    "Turist" Okur Yazar..
    Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Armamızda revize yok yazdım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• [QUOTE=a f s;1919646391]Armamızda revize yok yazdım.

mesaj olarak algılayalım mı ?
        yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bir forma hiçbir zaman üretilmeyecek çünkü bu kaliteli ve eşsiz bir forma.

ağustos ta yine sıradan, düz, basit bir forma koleksiyonu karşımıza çıkacaktır, hiç beklentim yok.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kaç bininci defa yazacağım bilmiyorum ama armamız zaten revize edildi. Sadece bunu duyuru yapmadan sessiz bir şekilde yaptılar. Yıldızın küçük olmasıda bu değişiklikten kaynaklı.

Eski arma : http://upload.wikimedia.org/wikipedi...porAmblemi.png

Yeni arma : http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...2-9Q6B8L9N.png
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Inter'in beyaz forma bu değil mi ?

3

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                böyle bir forma hiçbir zaman üretilmeyecek çünkü bu kaliteli ve eşsiz bir forma.

ağustos ta yine sıradan, düz, basit bir forma koleksiyonu karşımıza çıkacaktır, hiç beklentim yok.
                Benim beklentim yüksek
                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim beklentim yüksek

yok yok iğrenç formalar olacak, gelmiş geçmiş en rezil formalar olacak. hiçbir beklentim yok, gördüğümüz an böyle şey gibi olacağız, hani yaylalarda inekler geviş getirir ya böyle karşı dağlara anlamsız anlamsız 2 saat bakınırlar, kitlenirler böyle odaklanırlar felan. bizde öyle olacağız, anlamsız anlamsız bakacağız böyle formalara. dünyanın en kötü tasarımına sahip formaları çıkacak ağustos ta, hiiiiç umudum yok.

(anladın mevzuyu sen )
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok yok iğrenç formalar olacak, gelmiş geçmiş en rezil formalar olacak. hiçbir beklentim yok, gördüğümüz an böyle şey gibi olacağız, hani yaylalarda inekler geviş getirir ya böyle karşı dağlara anlamsız anlamsız 2 saat bakınırlar, kitlenirler böyle odaklanırlar felan. bizde öyle olacağız, anlamsız anlamsız bakacağız böyle formalara. dünyanın en kötü tasarımına sahip formaları çıkacak ağustos ta, hiiiiç umudum yok.

(anladın mevzuyu sen )
                    Benim hala beklentim yüksek
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Interin cubuklu gercekten muthis.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İnter'in geçen sezonki çubuklusu daha güzelmiş.

Sunum önenmli; İnter değil başka bir takımın olsaydı, böyle bir fotoğrafta görmeseydik tepkimiz aynı olmazdı heralde.

Çizgili olmuş yenisi

Arka sayfada paylaştığım beyaz forma logoyu göstermek içindi yeni sezon beyaz formaları

Ve üçüncü formaları
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 16:06.

Yorum

• € 121,00

€ 79,00

Yorum

• forma bu beyler

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasaray ve Fenerbahçe de sponsor bulmada zorlanırken biz bu sezonu sponsorsuz geçiririz diye düşünüyorum tabi Başkan'ın işi belli olmaz gider son çare düşük bir meblağa alır bir sponsorluk..
                              Aslında çözüm çok basit. Trabzon belediyesi veya belediyeye bağlı bir kurum reklam versin işte. O kadar oy verdik bir işe yarasın bari. Koskoca büyükşehir belediyesi oldu Trabzon, Melih Gökçek'in Ankaraspor'a verdiği desteği de veremeyecekse belediye ne iş yapacak ?
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında çözüm çok basit. Trabzon belediyesi veya belediyeye bağlı bir kurum reklam versin işte. O kadar oy verdik bir işe yarasın bari. Koskoca büyükşehir belediyesi oldu Trabzon, Melih Gökçek'in Ankaraspor'a verdiği desteği de veremeyecekse belediye ne iş yapacak ?

Sponsoru buldum, TİSKİ olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X