Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Abi sözleşme bilgilerine ulaşma şansın var mı ?

Hayır halka açık şirket olarak bilgiler verilmeden uzatılması da gayet saçmaydı..

Yorum

• Fransanin milli takim formasi 10 numara
      Bizimkininde oyle yakali olmasini isterdim
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umbro şuan Nike'ın alt firması ama kuruluşu 1924'lere dayanmyomuş bilmiyodum

Puma formalarımız geliyo da aklıma. Neydi onlar öyle ya
        Umbro tekrardan satıldı diye biliyorum ben. Nike ile bağlantısı yok yani.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umbro tekrardan satıldı diye biliyorum ben. Nike ile bağlantısı yok yani.
          Umbro'yu sattı Nike..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umbro'yu sattı Nike..
            Evet kontrol ettim hem de 2 sene önce satılmış 255 milyon avroya başka bir gruba.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              afs abi aslinda herseyi güzelce anlatti. onunla tek paylasmadigim konu, zevk meselesi. ikimizin zevk'i tabiki ayni degildir. ben onu begenirim afs abi digerini begenir.
              bordo üstte diyorum.

bunuda anliyan anlar artik.

BORDO USTTE ? derken ipucumuydu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zevk meselesi, beklentileri düşürmek için söylediğini düşünüyorum.

Çubuklu formada yapılabilecek en iyi tasarımlardan biri ve gayet şık.

Dediğim gibi zevk meselesi.
                afs abi yani bize ozel bir tasarimmi yapildi bizden baska yurtdisinda bile giyilmiyicek olan yoksa renk kombinasyonu olarakmi en iyi tasarim dedin

Yorum

• Yıllardır şu forumda ki tasarımlar hep kullandığımız formalardan iyi olmuştur buda böyle bir gerçek işte

Yorum

• [QUOTE=GULER;1919640135]

bence 3 ten fazla renk var dediği bu forma renk tonları ile alakalı demiş olabilir... bordonun farklı tonları...
                    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• ben nikeın bize yaptığı formaların özel olduğunu düşünmüyorum hiçbi formada öyle ha işte şu bize özel demedim. tüm serinin özel olmasından bahsetmiyorum bitane çubuklu yaparsın bana özel t bantlı lazer delikli gider alırım yeterlidir. gsnin formaları bile bizden daha güzeldi geçen sezon adamların daha kaç yıllık sözleşmesi varki biz 5 yıldan fazladır nike giyiyoruz sanırım.

Yorum

• Abicim Celtic ya. Bayılıyorum şunların formalarına

Yorum

• Yakından efsane gözüküyor Bayern formaları

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi ne işle meşgulsun
                            Ne iş yaptığım yazıyor burada http://arti1t.com/?year=2014&p=program&d=7

İçiniz rahat olsun diyorum. Üç formamızda da bordo ve mavi renkler kullanılmış demiştim, bu yıllardır hayalini kurduğumuz bir özellikti.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakından efsane gözüküyor Bayern formaları
                                oy canını seveyim formaların güzelliklerine bak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X