3.formanın turkuaz olduğunu düşünüyorum, barcelonanın vardıya bi tane unicef yazıyordu önünde o formaları bize kitleyebilirler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜcüncü formada ücten fazla dedim. ama korkmayin cingene formasi gibi karisik renkler degil
benim en cok begendigim forma o formao konuda iciniz rahat olsun.
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜcüncü formada ücten fazla dedim. ama korkmayin cingene formasi gibi karisik renkler degil
benim en cok begendigim forma o formao konuda iciniz rahat olsun.
V delikleri varmı formada?
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLansman programı ve mekanı planlanıyor. Geçen sezonki gibi olmayacağı kesin. Tarih netleşmedi. Lansmanda futbolcuların muhtemelen yeni yıldızların olması daha doğru. Olunca en güzeli olsun.
Forma satışı için de bir heyecan olması lazım. Transfer UEFA maçı tetikleyeci unsurlar.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına Nike ile forma giydiğimizi anladık.
Önceki formalara bak birde nike olan formalara.
Çok başarılı görüyorum Nike ile sözleşmemiz umarım uzatılır.
Adidas bile Nike'nin tasarımlarından yapıyor.
Umbro vsvs kalite olarak Nike'nin yanına yaklaşamaz.
Puma formalarımız geliyo da aklıma. Neydi onlar öyle ya
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüçüncü renk inşallah gri falan değildir
Ali Fuat abiye sorduğumda aykırı renk (beyaz dışında) formamız yok demişti. Bugun renktaş da 3'den fazla renk var dedi 3. formada. Düşünüyorum ya Ali Fuat abi bana süpriz olsun diye öyle söyledi, ya bu aykırı renkler bordo veya mavi üzerinde bi şekilde kullanılmış ya da ya da'sını bilmiyorum kafam karıştı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum