3.renk yoktu di mi abiler bu sene turuncu,gri vb. ??????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördüm formalari...
en cok hosuma giden 3. forma oldu yanliz. cubukluyu pek begenmedim. eminimki cogunlukda böyle düsünecektir.
V
Yorum
-
sir klasin. insanlari zor durumda birakmak istemiyorum.
yalan söylicek halimde yok. niyetli niyetli. sadece acikcasi birazcik hayal kirikligi oldu. abi sen okadar efsane efsane olcak dedinki, tahmin ettigim basima geldi. bence milleti bukadar gaza getirmek iyi degil.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Zevk meselesi, beklentileri düşürmek için söylediğini düşünüyorum.
Çubuklu formada yapılabilecek en iyi tasarımlardan biri ve gayet şık.
Dediğim gibi zevk meselesi.
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördüm formalari...
en cok hosuma giden 3. forma oldu yanliz. cubukluyu pek begenmedim. eminimki cogunlukda böyle düsünecektir.
V
Yorum
-
V#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi aslinda herseyi güzelce anlatti. onunla tek paylasmadigim konu, zevk meselesi. ikimizin zevk'i tabiki ayni degildir. ben onu begenirim afs abi digerini begenir.
bordo üstte diyorum.
bunuda anliyan anlar artik.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi aslinda herseyi güzelce anlatti. onunla tek paylasmadigim konu, zevk meselesi. ikimizin zevk'i tabiki ayni degildir. ben onu begenirim afs abi digerini begenir.
bordo üstte diyorum.
bunuda anliyan anlar artik.
Yorum
-
bordo üstte diyorum.
bunuda anliyan anlar artik.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNot: Kalıp eskidir ve bordo mavi yerler gerçekte yer değiştirebilir ben sadece tahmini olarak çizdim.
Anlaşılan o ki beyaz formamız bu forma olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum