Arkadaş her zaman merak ettim niye bizim formalar taraftardan böyle gizleniyor. Tasarımı mı çalacaklar, yoksa Nike herkes öğrendi diye vaz mı geçecek? Galatasaray iki sezondur kig bitmeden formalarını görüyor. Biz niye böyle işkence çekiyoruz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş her zaman merak ettim niye bizim formalar taraftardan böyle gizleniyor. Tasarımı mı çalacaklar, yoksa Nike herkes öğrendi diye vaz mı geçecek? Galatasaray iki sezondur kig bitmeden formalarını görüyor. Biz niye böyle işkence çekiyoruz?
Yorum
-
formalarin saklanmasi isin en iyi en güzel olayi iste. ozaman hic forma tanitimi yapmiyalim. direk ilk gören formanin resmini koyup paylassin. profesyonelleselim diyoruz. en iyi yaptigimizda bu belkide. formalar bi sekilde sizmiyor.
tabi gören oluyor. ama görenlerinde susmasi en güzeli bence.
öyle dünyayi sarsacak seylerde degil herkezin bildigi gibi. bir cubuklu, bir beyaz, birde 3 renk forma. son ipucum. 3 formada, 3 renkden fazla renk var)))
2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Bekleyiş niye eziyet olsun? Bazı şeylere saygı duyalım. Resmi duyuru yapılmadan formaların tüm detaylarının paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Dünyanın en güzel formasına da çıkarsalar beğenmeyen yine çıkacaktır. En beğenmedim diyen futbolcular üzerinde görünce beğenecek.
Başka gören arkadaş olursa da fazla konuşmasın bence.
Nihayet gerçek çubuklu formamız ile birbirinden güzel üç formamız oldu işte. Armasından rengine kumaşına kadar taraftarın beğeneceği formalar.
Modeli öğrensek işin büyüsü kaybolacak. Bırakalım lansmanı yapılsın.
Benim zevkime güveniyorsanız içiniz rahat olsun.
Son söz zevk meselesi. Ben hep saygılıyım, saygı duyarım, lütfen benim de görüşlerime saygı gösterin.
Katılmak zorunda değilsiniz, saygı.
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalarin saklanmasi isin en iyi en güzel olayi iste. ozaman hic forma tanitimi yapmiyalim. direk ilk gören formanin resmini koyup paylassin. profesyonelleselim diyoruz. en iyi yaptigimizda bu belkide. formalar bi sekilde sizmiyor.
tabi gören oluyor. ama görenlerinde susmasi en güzeli bence.
öyle dünyayi sarsacak seylerde degil herkezin bildigi gibi. bir cubuklu, bir beyaz, birde 3 renk forma. son ipucum. 3 formada, 3 renkden fazla renk var)))
Daha sayayım mı? Profesyonellik o değil, tanıtımı başka sızması başka
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyiş niye eziyet olsun? Bazı şeylere saygı duyalım. Resmi duyuru yapılmadan formaların tüm detaylarının paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Dünyanın en güzel formasına da çıkarsalar beğenmeyen yine çıkacaktır. En beğenmedim diyen futbolcular üzerinde görünce beğenecek.
Başka gören arkadaş olursa da fazla konuşmasın bence.
Nihayet gerçek çubuklu formamız ile birbirinden güzel üç formamız oldu işte. Armasından rengine kumaşına kadar taraftarın beğeneceği formalar.
Modeli öğrensek işin büyüsü kaybolacak. Bırakalım lansmanı yapılsın.
Benim zevkime güveniyorsanız içiniz rahat olsun.
Son söz zevk meselesi. Ben hep saygılıyım, saygı duyarım, lütfen benim de görüşlerime saygı gösterin.
Katılmak zorunda değilsiniz, saygı.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
formaların her ayrıntısı dökülsün buraya demiyoruz kimesela 3. forma ile ilgili her şey arapsaçına döndü.o formayla ilgili o kadar farklı bilgiler geçti ki son bilgiler bambaşka bir şey koyuyor ortaya.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelonada mı profesyonel değil? Veya Arsenal, PSG , Madrid, Manu, Liverpool, Inter, Milan,.....
Daha sayayım mı? Profesyonellik o değil, tanıtımı başka sızması başkaEn azından lansman güzel olsa onada yanmayacam
Çıkarıyorlar bi podyuma formaları giymiş futbolcuları al sana lansman. Şu şikecilerin iki yıldır yaptığı lansmandan biraz örnek alsaydık bari.
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Lansman programı ve mekanı planlanıyor. Geçen sezonki gibi olmayacağı kesin. Tarih netleşmedi. Lansmanda futbolcuların muhtemelen yeni yıldızların olması daha doğru. Olunca en güzeli olsun.
Forma satışı için de bir heyecan olması lazım. Transfer UEFA maçı tetikleyeci unsurlar.
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaların her ayrıntısı dökülsün buraya demiyoruz kimesela 3. forma ile ilgili her şey arapsaçına döndü.o formayla ilgili o kadar farklı bilgiler geçti ki son bilgiler bambaşka bir şey koyuyor ortaya.
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım üçten fazla renk nasıl oluyor. Şimdi 3 renk yine tamam eyvallahta üçten fazlası nasıl acaba? Yoksa tuvale boyaları boşalttılar elle karıştırdılar mı?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3'ten fazla dediği tüm formalardaki renk sayısı sanırım.çubukluda bordo-mavi ; beyaz + son formada bordo mavinin yanında 3.renk var anladım...
@Erdinho_61 usta 3. formadamı 3ten fazla renk var yoksa 3 formada totalde bordo, mavi, beyaz+ bir renk mi var?#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum