Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah bi gün sporsorumuz Alfa Romeo olmaz yakışmadı

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah bi gün sporsorumuz Alfa Romeo olmaz yakışmadı
      Eline sağlık renktaş İşte büyük olasılıkla %85 böyle olacak. Heralde bizimkinin kollarda çubuk yok düz bordo en ucu mavi şerit şeklinde olur tahminim, büyük ihtimal birde ya yuvarlak yaka olur yada bu yıl ki beyaz forma gibi Geriye bir tek 3. forma kalıyor onuda o arkadaşın dediği gibi lacivert mavi çubuklu yapsak mükemmel olur.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• forma belli oldu, Allah var çok güzelmiş
        sonunda bi çubuklumuz oldu.
        frankfurtun beyaz formasını da beğendim bu arada.

İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çok güzel dğeil mi sizce ?
        ürün çok güzel fakat amblemin çevresini neden yapmışlar top falan gereksiz olmuş
        En son Murathan tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 22:15.

Yorum

• Frankfurt'un gibi olmazdır ya. Hem özel tarafınıda göremedim. Ben afs abinin dediği gibi daha efsane çubuklu bekliyorum. Yoksa bundan efsane değil ancak kestane olur
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eline sağlık renktaş İşte büyük olasılıkla %85 böyle olacak. Heralde bizimkinin kollarda çubuk yok düz bordo en ucu mavi şerit şeklinde olur tahminim, büyük ihtimal birde ya yuvarlak yaka olur yada bu yıl ki beyaz forma gibi Geriye bir tek 3. forma kalıyor onuda o arkadaşın dediği gibi lacivert mavi çubuklu yapsak mükemmel olur.
            evet 7 çubuklu kolları düz

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Frankfurt'un gibi olmazdır ya. Hem özel tarafınıda göremedim. Ben afs abinin dediği gibi daha efsane çubuklu bekliyorum. Yoksa bundan efsane değil ancak kestane olur
              ya forma özel falan değil zaten katalog değil
              ayrıca forma bildiğin efsane.
              kolları düz olursa formanın üzülürüm, çubuklu gibi çubuklu bulduk bu olsun işte ya

Yorum

• Benim için efsane çubuklu budur

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet 7 çubuklu kolları düz
                  Kollarda şerit var mı?
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya forma özel falan değil zaten katalog değil
                    ayrıca forma bildiğin efsane.
                    kolları düz olursa formanın üzülürüm, çubuklu gibi çubuklu bulduk bu olsun işte ya
                    Niye kollar düzde gayet güzel olabilir Bu seneki Porto, Atletico veya Shakhtarınki gibi
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• O değilde özel özel dediler yine itelediler bize malaganın 13-14 sezonunda giydiği formayı Tek farkı V detayı Keşke özel olarak başka birşeyi çıksada mutlu olsak.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye kollar düzde gayet güzel olabilir Bu seneki Porto, Atletico veya Shakhtarınki gibi
                        o saydığın takımların forması olmayacağına göre

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O değilde özel özel dediler yine itelediler bize malaganın 13-14 sezonunda giydiği formayı Tek farkı V detayı Keşke özel olarak başka birşeyi çıksada mutlu olsak.
                          Abi o kadar yüksek beklentili olmamak lazım. Ben Nike'nin çok büyük kulüpler hariç Barcelona, Inter vs gibi hiç özel "tasarım" forma yaptığını görmedim. Bugün gsye özel dedikleri formanın bile özel bir kısmı yok, klasik parçalı forma. Çubukluda aynen bu mantık olur, yakası veya kollar biraz değişik olur o kadar
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi o kadar yüksek beklentili olmamak lazım. Ben Nike'nin çok büyük kulüpler hariç Barcelona, Inter vs gibi hiç özel "tasarım" forma yaptığını görmedim. Bugün gsye özel dedikleri formanın bile özel bir kısmı yok, klasik parçalı forma. Çubukluda aynen bu mantık olur, yakası veya kollar biraz değişik olur o kadar
                            Kardeşim bende özel birşey beklemiyorum ama kimileri yok bize özel forma vs kaç yıldır. Bir özel forma giyemedik Tek özelliğimiz Türkiye de o formayı o sene bizden başka kimsenin giymeyişidir ve renklerinin bordo mavi oluşudur

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim bende özel birşey beklemiyorum ama kimileri yok bize özel forma vs kaç yıldır. Bir özel forma giyemedik Tek özelliğimiz Türkiye de o formayı o sene bizden başka kimsenin giymeyişidir ve renklerinin bordo mavi oluşudur
                              Yok abi ama bu sezon genel anlamda olmayacak büyük ihtimal. Yani bu yılki beyaz forma gibi 2 takım giyer biri biz oluruz Zaten hemen her takımada aynı şey yapılıyor. Mesela Porto ve Barça'nın bu sezon kullandıkları formalarda kollar hariç ne fark var? Bizim kide o düzeyde olsun ne ala
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X