Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club a yapıp gönderdiğim bazı tasarımlarım ve önerilerim...

Yorum

• TS Club ürünlerinin kalitesini bilmem, gidip incelemedim ama istediği kadar kaliteli olsun dünyanın en kalitelisi olsun hatta tasarımsal problemler varsa ben tercih etmem onları

Yeni tasarımları sabırsızlıkla bekliyorum

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Temel bir meseleyi ayıralım önce: Trabzonspor'u kullanarak korsan ürün yapmak ayrı bir şey, TS Club'un marka değerinin değerlendirilmesi ayrı bir şey.

Kimse tasarım yapmasın demiyor, tasarım yapmak ayrı bir şey, yaptığı tasarımı yapıp çoğaltıp satmak ayrı bir şey. Üzerinde Trabzonspor logosu, futbolcusu olan ürünleri üretmek sadece Trabzonsporumuzun hakkı. Bu konuda net tavır koymayanın samimiyetinden şüphe duyarım.

Saygının olmadığı yerde sağlıklı iletişim kurulamıyor.

TS Club kurulduğundan beri yap boz tahtası gibi, sürekli yap bozlarla buraya kadar geldi. Okuduğum eleştirilerin fazlasıyla farkında olan bir yönetim var şu anda TS Club'da. Eski uygulamalardan biriken kırgınlığımızı ifade etmeniz normal.

En son ne zaman bir TS Club mağazasına gidip ürünleri incelediniz? Tasarımlar herkesin zevkine uymayabilir. Diğer takımların mağazalarına ve ürünlerine de bakıp öyle değerlendirin bu spor tekstilini.

Lacoste kalitesinde tişört üretse de TS Club, çok daha ucuza da satsa beğendiremez herkese. Geçmişte yapılan hatalar, insanların zihninde olumsuz izler bırakmış. İletişim problemleri var, iyi niyetle çalışıyorlar ama bunu kamuoyuna yeterince ifade edemiyorlar.

Fiyat kalite dengesi konusunda TS Club'a giren her taraftar kendi zevkine ve bütçesine uygun bir ürün bulabilmeli.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil Tasarım'dan mezun bir bayan yapıyor tasarımları. Taraftardan gelen önerilere de açıklar.

Onur'un tişörtünün yenisi çıkacak şimdi. Daha başka ürünlerde yolda. Taraftarın beğeneceği ürünler. Benim şansım işin merkezinden bilgileri almam.

Marka olmak kolay değil, bir süreç.

Taraftar ve TS Club iletişimini sağlamak, daha sağlıklı yol alabilmek için TS Club ile hepimizin on line soru sorup cevap alabileceği bir organizasyon düşünüyorum. Teknik alt yapısını hazırlayıp BMN yönetimi ve sizlerle paylaşmayı planlıyorum.
        Ali Fuat abi bu düşüncene katılıyorum. İnsanlarda TS Club = Kötü ürün, kötü hizmet olarak kazındı. Benim düşüncem TS Club isminin değiştirilip yeni bir hava katılması. Değişimin başladığını insanlara hissettirilmesi gerekli

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• the_storm_boy;

Abi süper ya. Sen bi mağaza açsan bizim TS Club' tan daha fazla iş yaparsın.
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Fuat abi bu düşüncene katılıyorum. İnsanlarda TS Club = Kötü ürün, kötü hizmet olarak kazındı. Benim düşüncem TS Club isminin değiştirilip yeni bir hava katılması. Değişimin başladığını insanlara hissettirilmesi gerekli
            Tamam kalite iyi eyvallah, insanları çekecek tasarımlar olmadığından insanların bunları yakından inceleyesi bile gelmez bence. Tasarım çeker kalite perçimler

Şunu da eklemek istiyorum her sene en az 1 formamı alırım, ama ne zaman forma dışında bişey almak istesem bileklikler dışında hiç bişey çekmiyor beni. Hele o üst kattakıler
            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 13:10.

Yorum

• temel meseleyi ne yazıkki ıskalıyoruz hep beraber .

mesele ts clubun yaptığı kötü tasarımlar ürünler değil arkadaşlar
              mesele Trabzonspor materyallerinin ''ki onur recep kıvrak bir Trabzonspor materyalidir'' yetkisiz kullanmaktır bana göre.
              kimse sizin bundan para-kar kazanıp kazanmadığınıza bakmaz , ayinesi iştir kişinin lafa da bakılmaz , gözünden akan yaşa da

bazen iyi niyetle yapılan işler amacından sapabilir , bu bariz ''korsan'' işidir , başka açıklaması yok.

murat kardeş yaptığın normal ve doğru bir şey değil ne yazık ki
              ali fuat abi işinin ehli , ''şu mecrada'' kimse ne onun kadar bu işe hakim olabilir nede bilgi sahibi olabilir
              sana uyarılarda bulunmuş haklı olarak ,
              sen de ali fuat abi de ortak paydada Trabzonspor yararına iyi bir şeyler olsun istiyorsunuz , hepimizin olduğu gibi
              yerinde olsam anlamaya çalışırdım
              pele good , maradona better , george best

Yorum

• Bundan sonraki tasarımlarımda TS logosu ve oyuncu resmi kullanmayacağım.

Yorum

• Insallah denildigi gibi formalarimiz güzel olur.

Olmasa 3 forma alacam yine.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Onur kıvrak ve diğer efsanelerimiz Trabzonspor'un değeridir." peki sana soruyorum TSClub değerlerimize yönelik çalışmalar yaptı mı ? Bi Onur t-shirtü çıktı aylar sonra. TSClub Şenol Güneş t-shirtü çıkardımı ? Hayır. Peki olası bir korsan Şenol Güneş t-shirtü çıkması durumunda TSClub'ın para kazanması engellenmiş mi oluyor ? Hayır. TSClub yapmıyor. Yapmadığı için korsan çıkıyor. Onur atkısı yapan arkadaş o atkıyı bastığı zaman TSClub'da Onur t-shirtü veya Onur atkısı var mıydı ? yoktu.

TS Club Kazım Koyuncu t-shirtü çıkarmıştı sadece hatırladığım değer olarak sayılabilecek sadece o var. Tabi birde Onur t-shirtü.
                    TS Club yapmasa bile ondan çalmış olunuyor. TS Clup'un çalışma şartlarını,imkanlarını vs. bilmiyoruz. Belkide planları içerisinde var,belki maliyet olarak sıkıntılar var.Bunları bilmiyoruz ama konuşmaya gelince sadece konuşuyoruz eleştiriyoruz.

Şu sayfayı bir oku,yok şu şekilde forma çıkmazsa almam,yok ts club beğenmedi tasarımımı ben gittim kendim çıkarttım,yok formalar kötü,yok şu yok bu....Ulan TS'a para harcamamak için Trabzonspor taraftarı kadar dansöz bir taraftar topluluğu yok...Yıllık geliri ne kadar TS Club'un beklentiler ne kadar ??? oturup konuşmak kolay.

Edit= Ürünlerin kalitesizliği hakkında ise, Ben son 3 senedir TS Clup'tan alışveriş yapıyorum giyim olarak sadece,benim aldığım giysilerde herhangi bir yıpranma solma vs. olmadı. Tasarımı beğenilmeyebilir orası farklı ama son 3 senede aldığım antreman tişörtleri olsun forma olsun diğer beyaz tişörtler olsun,zerre kalitesizlik görmedim ben hala daha yeni gibi kullanıyorum ürünlerimi.
                    En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 17:22.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bundan sonraki tasarımlarımda TS logosu ve oyuncu resmi kullanmayacağım.
                      ne büyük bir lutufta ve tevazuda bulundun !. Ayakta alkışlıyorum seni.

Yorum

• @the_storm_boy ; Bu çalışmalarını TS Club markasının basım işlemleri için kaale almaması oldukça olağan. Kusura bakmazsan bir tasarımcı olarak görüşlerimi bildirmek isterim. Tasarımlarının hiçbiri basıma uygun çalışmalar değil. Renk-Tipografi gibi bir tasarım çalışmasını oluşturan objeleri içermiyor. Renk konusu açıkçası facia. Dijital ortamda kullanılan renkler baskıya geçerken değer kaybeder. Yani bu tasarımları içeren renk kodlarını ortalama %20 değer kaybı ile zihninde canlandır. O canlı bordo-mavi renklerin (Trabzonspor'un renk tonajları gibi durmuyor) baskıda facia çıkacaktır ki bu şu an ilk incelem sonucunda üstün körü yorumum. Tabii bunlar teknik meseleler belki bir profesyonel yardımı ile halledilebilir. Şahsen benim için en önemli kısmı tasarımın bir anlam ifade etmesi. Mesele paylaştığın görseldeki ilk çalışman neyi anlatıyor ? Ya güller içerisinde olan ? 4 veya 5 ? Sana nacizane tavsiyem dribbble, behance gibi tasarım platformlarında kaliteli tasarımcıların çalışmalarını incelemen. Sana epey şey katacaktır. Bu arada çalıştığın program bana Photoshop gibi gelmedi. Photoımpac programından çalışmalara daha çok benziyor. Doğru mudur ?

Trabzonspor için yapılması planlanan logosu başta olmak üzere her türlü materyali izin almadan (ticari amaç gütmeden) kullanabiliriz kanısındayım. Aksi taktirde görsel algı olayı olan tasarımda " - bak burada logo varmış gibi hayal et" gibi üçüncü sınıf tasarımcı anlayışı ile ortaya kaliteli işler koyamayız.

Nacizane yorumlarımdır.
                        En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 17:02.

Yorum

• Bizde zaten hiç renklere ellemeden böyle baskıya sürecektik zaten hiç ayarlamıcaktık biz nede olsa cahiliz... Ben adamlara bu şeklini göstermek zorundayim bunlar baskidan cikmis son halleri seklinde olacakti. Fakat saygideger tasarimci bey kestirip atti renk ayari filan yaw he he bu yazilanlari gorupte sinir olmamak eldemi Allah aşkına bilip bilmeden naçizane yorum atmayın kendinize saklayın o naçizane yorumlarınızı...

Yorum

• Trabzonspor üzerinden kim izinsiz para kazaniyorsa , korsancilik yapiyor.Bu kadar net......
                            TS Club ürünü iyidir kötüdür ayri konu.Begenen alir begenmiyen almaz. TSClub yapamiyor deyip ben yaparim demekle hakli duruma gelinmiyor malesef.
                            Sonrada formalar makul fiyata düsürülmesini istemek ??Yaw kusura bakmayin ama elin avrupali takimi 85€ forma satacak. Sen 30€ satacan ,halen taraftar pahali diyecek? Nasil avrupa takimlarina karsi basarili olcan o zaman? Sakin bana kimse Türkiye sarti demesin........

Yorum

• Sen avrupa da aylık ne kadar maaş alıyorsun? Türkiyede asgari ücret kaç para? Türkiye' de ki hayat şartları ile avrupada ki hayat şartları aynı mı? Sonra formayı pahalı alınca sanki bizim takım dünya yıldızlarını getirdi de biz mi göremedik? Sana Türkiye şartı demek zorundayız Türkiye de olan saçma sapan vergiler yurtdışında yok...Sende kusura bakma arkadaşım formalarda indirim yapılsın demedik TS Club ürünlerinin bazılarında indirim yapılsın dedik bilmem anlatabildik mi?

Yorum

• TS Club başlığı var ama konu burda açıldığı için buraya yazıyorum.

Bir tasarımı ne kadar çeşitlendirebilirsiniz uygulamalı anlatım buyrun http://www.tisho.com/tasarim-urunler...-taraftar_4045
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X