Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekmiş... Biri üzerime ispirto döküp yaksın beni .
    .

Yorum

• (@mustaalper)
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İşte beyaz formamız Bordo mavi yerler gerçekte farklılık gösterebilir. Şort ve çorap tahminidir.

Yorum

• Utanç verici gerçekten. İnşallah satıştan kaldırılır, kimse almaz umarım ben hayatımda bu kadar rezil bir ürün görmedim.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Beni üzen de gelip burda prof. ekip kuruldu yeni ürünler harika vs diyenler.
            Madem gidip görebiliyorsunuz, şu ürünlerin de rezil olduğunu biliyorsunuz ee bizi niye kandırıyorsunuz be abiler Allah aşkına söyleyin. Yok şöyle iyi yok böyle iyi..
            bu sefer farklı olacak..
            Her sene aynı terane..

Yorum

• TS Club'ı şu pazarcılardan kurtarsınlar artık...

Yorum

• Şöyle formalar yapsalar...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle formalar yapsalar...

işte lacivert (siyah) ve mavinin mükemmel uyumu güzel gözüküyor gerçekten

Yorum

• ellerine sağlık hocam formalar çok güzel olmuş, lacivert ayrı bir hava katmış.
                    Yalnız beyazı beğenmedim yani PSV'ninkisini de beğenmemiştim, umarım beyaz formamız o olmaz

Yorum

• Mutfak bezi o tişörtten daha güzel duruyor hangi işiniz doğru ki zaten.

Yorum

• Kolum ağırdı sayfayı görüntülemekten
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Tsclub da satılan en ucuz tshirtin 30 tl, ortalama tshirt fiyatının 40 küsür tl , ve bazı tshirtlerin fiyatının 80 tl ye dogru gidiyor olması bir tek bana mı garip geliyor...?
                          En son Gökhan Topsakal tarafından düzenlendi; 19.06.2014, 22:01.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu tişörtte çok abartıldı yahu tamam güzel değil ama alışığız kötü ürünler görmeye bu kadar tepki fazla

üstelik o çubuklar yan değil düz gerçek çubuklu olsa bi çoğunuz forma değil bunu alırım derdi

Tmm usta kusura bakma tepki göstermeyiz artik, cahil, kokusmus bi taraftar topluluguyuz nede olsa, vursunlar kafamiza alsinlar ekmegimizi, no problem.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 2014-2015 Beyaz formamız...Not: Kalıp geçen senenin kalıbıdır. Böyle daha güzel göründü herhalde

Yorum

• TS Club başlığı mevcut. Başlıkları karıştırdınız sanırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X