Gerçekmiş... Biri üzerime ispirto döküp yaksın beni .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Beni üzen de gelip burda prof. ekip kuruldu yeni ürünler harika vs diyenler.
Madem gidip görebiliyorsunuz, şu ürünlerin de rezil olduğunu biliyorsunuz ee bizi niye kandırıyorsunuz be abiler Allah aşkına söyleyin. Yok şöyle iyi yok böyle iyi..
bu sefer farklı olacak..
Her sene aynı terane..
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle formalar yapsalar...
Yorum
-
Tsclub da satılan en ucuz tshirtin 30 tl, ortalama tshirt fiyatının 40 küsür tl , ve bazı tshirtlerin fiyatının 80 tl ye dogru gidiyor olması bir tek bana mı garip geliyor...?En son Gökhan Topsakal tarafından düzenlendi; 19.06.2014, 22:01.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu tişörtte çok abartıldı yahu tamam güzel değil ama alışığız kötü ürünler görmeye bu kadar tepki fazla
üstelik o çubuklar yan değil düz gerçek çubuklu olsa bi çoğunuz forma değil bunu alırım derdi
Tmm usta kusura bakma tepki göstermeyiz artik, cahil, kokusmus bi taraftar topluluguyuz nede olsa, vursunlar kafamiza alsinlar ekmegimizi, no problem.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum