Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bakalim hayirlisiyla...

Yorum

• Milli takım kaleci forması çok güzeldi. Onur'a da çok yakıştı. İnşAllah bizim kaleci forması da güzel olur.

Yorum

• PSV' nin şu beyaz forması çok güzel keşke bize onu yapsalar..

O beyaz formanın detaylı resmi varmı arkadaşlar ...

Yorum

• Bence alternatif forma siyah ve sade olmali realin formasi gibi
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• psv nin beyaz forması iğrenç . tek kelime ile iğrenç
            61

Yorum

• herkesin zevki farklı kimisi cafcaflı bişe ister kimisi de benim gibi sadece bişe ister mesela arka sayfada man city nin forması var ben öyle formalara mest oluyorum man city nin alternatif forması vardı bordo renk o formada efsane benim gözümde gene city nin beyaz forma üzerinde sol tarafta yukarıdan aşağıya inan mavi lacivert şeritli forması da fenaa yani.
              mesela yukarıda ki psv formaları beni sarmadı , dediğim gibi zevk meselesi ama orta yolu bulmuş olmalı formalarımızı seçenler.

Yorum

• Kaleci forması satılsın artık yalvarıyorum ya.Onur'un adını yazdırmak istiyorum.
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaleci forması satılsın artık yalvarıyorum ya.Onur'un adını yazdırmak istiyorum.
                  Katılıyorum. KALECİ FORMASI!
                  Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Yeni sezonda kaleci formalarının da satışta olacağını söylemiştim sayfalar önce. Konu ile ilgili gerekli hazırlıklar yapıldı. Yenisi çıkacakken şu an eski kaleci formalarını kimse almak istemez, yenileri de daha çıkmadığına göre az sabır.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kaleci forması mantıklı ve gecikmiş bir hamle, Onur gibi bir kalecin var çıkartsan satış patlaması yapar çıkartmıyorsun, buna sanırım ticari zeka gerekiyor, bir az geç işliyor bizim kulüpte, keşke siyasi zeka gerekseydi hemen hallederlerdi, gerçi onu da halledemez, hallettirirlerdi !
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Celtic 'in bu yeşil forması aynı sofrabezine benziyor

Birgün gelecek, tüm dünya susacak...

Sadece, Trabzonspor konuşacak!
                        #Trabzonsporlu olmak, sabrı erdem bilenlerin işidir.#

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaleci forması satılsın artık yalvarıyorum ya.Onur'un adını yazdırmak istiyorum.
                          Daha diğer formalar bile fazla satılmıyor.Kaleci formasına girmezler bence.

Yorum

• Tabi satılsın kaleci forması nasılsa bedeni olmayacak siz giyin biz bakalım. Satılmasın!

Yorum

• Hani bize ozel olacakti o formalar? PSV'yi de mi o sekilde kandirmislar?

Yorum

• İlk olarak Ragazzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani bize ozel olacakti o formalar? PSV'yi de mi o sekilde kandirmislar?
                                Bu seneki 'özel' formalarımızıda malaga ve adını unuttuğum bir takım giyiyordu. Türkiye'de kimse giyemiyor(muş).
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X