Hadi bakalim hayirlisiyla...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
herkesin zevki farklı kimisi cafcaflı bişe ister kimisi de benim gibi sadece bişe ister mesela arka sayfada man city nin forması var ben öyle formalara mest oluyorum man city nin alternatif forması vardı bordo renk o formada efsane benim gözümde gene city ninbeyaz forma üzerinde sol tarafta yukarıdan aşağıya inan mavi lacivert şeritli forması da fenaa yani.
mesela yukarıda ki psv formaları beni sarmadı , dediğim gibi zevk meselesi ama orta yolu bulmuş olmalı formalarımızı seçenler.
Yorum
-
Kaleci forması satılsın artık yalvarıyorum ya.Onur'un adını yazdırmak istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci forması satılsın artık yalvarıyorum ya.Onur'un adını yazdırmak istiyorum.Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Yeni sezonda kaleci formalarının da satışta olacağını söylemiştim sayfalar önce. Konu ile ilgili gerekli hazırlıklar yapıldı. Yenisi çıkacakken şu an eski kaleci formalarını kimse almak istemez, yenileri de daha çıkmadığına göre az sabır.
Yorum
-
Kaleci forması mantıklı ve gecikmiş bir hamle, Onur gibi bir kalecin var çıkartsan satış patlaması yapar çıkartmıyorsun, buna sanırım ticari zeka gerekiyor, bir az geç işliyor bizim kulüpte, keşke siyasi zeka gerekseydi hemen hallederlerdi, gerçi onu da halledemez, hallettirirlerdi !Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci forması satılsın artık yalvarıyorum ya.Onur'un adını yazdırmak istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ragazzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani bize ozel olacakti o formalar? PSV'yi de mi o sekilde kandirmislar?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum