İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam ve armalar hariç iki renk te olacak. Forma geliş tarihi üretimle, üretim kulüp yönetiminin onayı ile ilgili bir durum.
Yorum
-
dün akşam ligtv de okay karacan ve 2 tane ablanın bi programı var adını bilmiyorum
dünya kupasında takımları giyeceği formalar ve ekipmanlarla ilgili haber yapmışlar
ürünlerin tamamı nike ürünleriydi , ilgiyle izledim ve ürünler gerçekten harikaydı
nike giydiğimiz için gerçekten şanslıyız .
tabi ürünler fiyat olarak bize gelebilecek tarzda şeyler değildi ama orası da farklı bi konu... :=))pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezonda %0. Kolleksiyonu herkes beğenecek. Seçilen çoraplar konusunda federasyondan onay bekleniyor.
Beyaz formada bordo ile mavinin kullanımını çok merak ediyorum. Bu sefer umutluyum hadi bakalım inşallah.
Yorum
-
Bayern Münih'in formasındaki yıldızların boyutunu görüyor musunuz ???
İşte yıldız öyle yapılır, bakın da ibret alın..
Profesyonel kulüp nasıl olur, nasıl yönetilir, lisanslı ürünlerin pazarlaması nasıl yapılır, gidin sorun ve öğrenin. Trabzonspor'un formasındaki yıldızı da bu boyutta görmek istiyoruz (istiyorum)
Yorum
-
Burada dikkatimi çeken Nike değil, grafik tasarım aslında.En son a f s tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 17:03.
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır Gs ne zaman büyük oldu
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarımızın katalogdan olmayacağını söylemiştim. Dün TS Club Genel Müdürlüğünde idim. Bilgi net formalar bize özel, çubuklu formamız var,
beyaz formamızda bordo mavi renkler var.
Ne kadar çok forma satışı kulüp için o kadar gelir demek. Formaların geliş tarihi haziranı bulur diye tahmin ediyorum.Sözümüz sağlığa tabi ben alırım bu formadan.
a f s teşekkürler paylaştığın bilgiler için,eksik olma.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum