Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Reklam ve armalar hariç iki renk te olacak. Forma geliş tarihi üretimle, üretim kulüp yönetiminin onayı ile ilgili bir durum.
    abi antreman ürünleri konusunda bilgi alabildiniz mi acaba ?
    yAlCiN

Yorum

Reklam ve armalar hariç iki renk te olacak. Forma geliş tarihi üretimle, üretim kulüp yönetiminin onayı ile ilgili bir durum.
      Abi XS forma olmayacak mı? S ler M gibi şu an...
      t @Selim_Turan

Yorum

• Nedense Hirvatlarin formalarini herzaman begenmisimdir, bize uygun sekilde renklendirebilecek varmi ?

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çubuklu formada yaka nasıl olacak acaba?
          Şöyle Atl. Madrid'in ki gibi yaka olsa güzel olur.

ManU 2014-2015 yeni sponsor ile

PSG 2014/15

Yorum

• dün akşam ligtv de okay karacan ve 2 tane ablanın bi programı var adını bilmiyorum
            dünya kupasında takımları giyeceği formalar ve ekipmanlarla ilgili haber yapmışlar
            ürünlerin tamamı nike ürünleriydi , ilgiyle izledim ve ürünler gerçekten harikaydı
            nike giydiğimiz için gerçekten şanslıyız .
            tabi ürünler fiyat olarak bize gelebilecek tarzda şeyler değildi ama orası da farklı bi konu... :=))
            pele good , maradona better , george best

Yorum

Yeni sezonda %0. Kolleksiyonu herkes beğenecek. Seçilen çoraplar konusunda federasyondan onay bekleniyor.
              Üzüldüm, pazarlama açısından gerekli oldugunu düşünürüm

Beyaz formada bordo ile mavinin kullanımını çok merak ediyorum. Bu sefer umutluyum hadi bakalım inşallah.

Yorum

• Bayern Münih'in formasındaki yıldızların boyutunu görüyor musunuz ???
                İşte yıldız öyle yapılır, bakın da ibret alın..

Profesyonel kulüp nasıl olur, nasıl yönetilir, lisanslı ürünlerin pazarlaması nasıl yapılır, gidin sorun ve öğrenin. Trabzonspor'un formasındaki yıldızı da bu boyutta görmek istiyoruz (istiyorum)

Yorum

• ManU açısından hiç tatmin etmeyen bir forma olacak gibi ama şöyle bir şey de var ki ManU formalari bu şekilde tanıtımında tatmin etmeyen, fakat oyuncu üstünde harikalar yaratan bir tasarim gibi gozukebiliyor.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Manu formaları şu halleriyle kötü değil ama rahatsızlık veren birşey var.. Reklam. Reklamın forma çehresindeki etkisini görebiliyoruz çok absürt durmuş, umaırm son hali bu olmaz

Yorum

• ManU formaları sponsordan geçilmeyen latin takımlarının formalarına dönmüş resmen. 1 tane ama kocaman. Yazık olmuş . . .
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Şu formadaki düğme olayını bir türlü sevemedim ben, çok itici geliyor.

Yorum

• Burada dikkatimi çeken Nike değil, grafik tasarım aslında.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 17:03.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırdır Gs ne zaman büyük oldu
                            Elit kategoride olduğu için öyle dedim.Büyük takımdan sayıyorlar maalesef.

Yorum

Formalarımızın katalogdan olmayacağını söylemiştim. Dün TS Club Genel Müdürlüğünde idim. Bilgi net formalar bize özel, çubuklu formamız var,
                              beyaz formamızda bordo mavi renkler var.

Ne kadar çok forma satışı kulüp için o kadar gelir demek. Formaların geliş tarihi haziranı bulur diye tahmin ediyorum.
                              En sevmediğim düz beyaz formaya bordo-mavi renk uygulayınca en sevdiğim forma oluveriyor Sözümüz sağlığa tabi ben alırım bu formadan.

a f s teşekkürler paylaştığın bilgiler için,eksik olma.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• HERTHA BERLIN
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X