Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Efsane Fotoğraf

Johann Cruyff'un Puma ile sponsorluğum var deyip Adidas formasına bulduğu çözüm.

1974 Dünya kupasında Johann Cruyff Puma ile sponsorluk anlaşması yapmıştı. Bir futbolcu ile spor markası arasında yapılan ilk kişisel sponsorluk anlaşmasıydı bu . Johann Cruyff milli takım forması olmasına rağmen Adidas'ın üç çizgili formasını giymeyi reddeti. Çözüm olarak sadece ona özel iki çizgili forma üretilmişti.

Günümüzde Adidas'ın yıldızı Messi kendi milli takımı Arjantin'de Adidas, Barcelona'da ise Nike giyiyor.
      Aynı şekilde Nike yıldızı olan Ronaldo, Real Madrid'de Adidas, Portekiz milli takımında Nike giyiyor.
      İki yıldız da marka yüzü olduğu markaların ayakkabılarından başka marka giymiyor.

Futbolcuların hangi markanın marka yüzü olduğunu anlamanız için ayakkabılarına bakmanız yeterli.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 07.05.2014, 11:46.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Özel" Forma 😮
        aslında nike ile görüşüp bu formanın moderdize edilmiş halini yaptırtsa bizimkiler çok hoş olur.

Yorum

• resimdekiler zamanin formasi deyil ama.....

Belki resmi olan ekler.Benim Senol Günes aktif oynadi döneminin Bordo forma ve cok cok ince mavi cizgili formalar hosuma gidiyor.Yanlis hatirlamiyorsam sponsor "Günes" di o zaman.
          Asil o formayi bu dönemde slim fit olarak cikarsalar eminim yok satar...

Yorum

• Bugün birden aklıma geldi. bizim bordomuz bazen farklı tonda kullanılıyor. Mora yakın bir ton. 3. formanın rengi mor mu yoksa ?

Bordo-Mavi

Bordo-Mavi

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aslında nike ile görüşüp bu formanın moderdize edilmiş halini yaptırtsa bizimkiler çok hoş olur.

Bence de çok hoş olur ancak katalog dışı gormamız olmuyor malesef.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bayern Münih'in yeni sezon formasında biraz nostalji yapmış. Mavi kırmızı ile mavi çubuklu formayı uzun süredir giymiyorlardı

Yorum

• Ali Fuat abi aykırı renk formamız olma olasılığı % kaç dersin?

Yorum

• Formalarımızın katalogdan olmayacağını söylemiştim. Dün TS Club Genel Müdürlüğünde idim. Bilgi net formalar bize özel, çubuklu formamız var, beyaz formamızda bordo mavi renkler var.

Ne kadar çok forma satışı kulüp için o kadar gelir demek. Formaların geliş tarihi haziranı bulur diye tahmin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat abi aykırı renk formamız olma olasılığı % kaç dersin?
                      Yeni sezonda %0. Kolleksiyonu herkes beğenecek. Seçilen çoraplar konusunda federasyondan onay bekleniyor.

Yorum

• Peki büyük takımlar yeni sezon formalarını daha şimdiden açıklamışken biz neden her sezon haziran hatta temmuza kadar bekliyoruz?

Satışa çıkmasın tamam ama ne olacağını bilelim en azından? Ya da sakıncası yoksa satışa da çıksın.
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki büyük takımlar yeni sezon formalarını daha şimdiden açıklamışken biz neden her sezon haziran hatta temmuza kadar bekliyoruz?

Satışa çıkmasın tamam ama ne olacağını bilelim en azından? Ya da sakıncası yoksa satışa da çıksın.
                          Dediğinizde haklısınız bence gizem beklentiyi arttırıyor ve sonuç hüsran oluyor genelde. Galatasaray Avrupa'nın büyük kulüplerinin geleneğine uyup yeni sezon formasını son maçta giymişti geçen sezon. Bize ne zaman nasip olur kim bilir..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalarımızın katalogdan olmayacağını söylemiştim. Dün TS Club Genel Müdürlüğünde idim. Bilgi net formalar bize özel, çubuklu formamız var, beyaz formamızda bordo mavi renkler var.

Ne kadar çok forma satışı kulüp için o kadar gelir demek. Formaların geliş tarihi haziranı bulur diye tahmin ediyorum.
                            2 renkten kastımız reklam veya numaralarla birlikte iki renk mi ;

ya da formada reklam ve numaralar hariç 2 renk var mı ;

Yorum

• Reklam ve armalar hariç iki renk te olacak. Forma geliş tarihi üretimle, üretim kulüp yönetiminin onayı ile ilgili bir durum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Reklam ve armalar hariç iki renk te olacak. Forma geliş tarihi üretimle, üretim kulüp yönetiminin onayı ile ilgili bir durum.
                                Teşekkür ederim abi, iyiymiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X