Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• crystal palace formaları çok güzel

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      crystal palace formaları çok güzel

Aynen öylee çok güzelller.

Siyahın altına mavi beyaz çok güzel yakışır.
      yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
      ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Hala daha yeni sezon forması almadım. Almaya dair de en ufak istek yok içimde... Neden, bilmiyorum.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala daha yeni sezon forması almadım. Almaya dair de en ufak istek yok içimde... Neden, bilmiyorum.

Yorum

• Renkdaşlar merhaba

bugün size yepyeni bir bilgiyle geldim forum diliyle duyum,ama duyumlarım sağlamdır bilirsiniz neyse

kulübümüz bir dahaki sene için mi yoksa ondan sonraki sene içinmi orasını tam öğrenemedim ama

yeni bir forma sponsoruyla görüşüyor ve edindiğim bilgiye göre nike n teklifinden daha fazla veriyor

ve özel forma yapmayı vaat ediyor bi görüşmenin daha ardından paylaşcam sizlerle...saygılar

Yorum

• Macron Türkiye piyasasına giriş yapar mı dersiniz ?

Yorum

• Yönetim önce kendini kurtarsın. Kendileri gördü önümüzdeki yılı da hesap kitap yapıyorlar..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim önce kendini kurtarsın. Kendileri gördü önümüzdeki yılı da hesap kitap yapıyorlar..
                  valla bilemem kardeş nacizane bildiğimizi duyduğumuzu nazlanmadan kapris

yapmadan söylüyoruz burada kusurumuz varsa affola

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla bilemem kardeş nacizane bildiğimizi duyduğumuzu nazlanmadan kapris

yapmadan söylüyoruz burada kusurumuz varsa affola
                    Yok tepkim size değil Yönetim kendini sağlama almadan geleceği düşünmesi yanlış..

Firma hakkında bilgin var mı ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok tepkim size değil Yönetim kendini sağlama almadan geleceği düşünmesi yanlış..

Firma hakkında bilgin var mı ?
                      kişisel fikrim yönetim seneye iii hazrlanmak istiyor her konuda veriecek 2011 şampiyonluğumuzun ardından zaten çok iyi transfer yapacaklarını açıkladılar.ts club ta da çok büyük yenilikler olacak gelirler artırılmaya çalışılacak bitanesi de

bu sponsorluk dediğin gibi kendini aralık ayında kurtarıp sonra açıklar

dediğim gibi zaten görüşme halindeler şuanda resmi bi açıklama devam eden forma

satışlarını etkiler

Yorum

• Bunlar anlaşsa anlaşsa lotto ile anlaşır.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar anlaşsa anlaşsa lotto ile anlaşır.

Yorum

• Macron firması BanvitBasketbolKulübüne bu sene sponsor oldu,ilgili arkadaşa duyurulur.

Yorum

• Manchester City'nin fontu bizim geçen seneki fonta çok benziyor.

Şu videodan daha güzel görünüyor. Gol de ne golmüş ha.

Yorum

• arkadaşlar selam yeni forma sponsorluğu için görüştüğümüz şirket

Hummel imiş >>>

bana süpriz oldu bi ara basket formalarımızı yapmışlardı hala hummel mi bilmiyorum dikkat etmedim şuan konyasporu giydiriyorlar

nike tan daha iyi teklif vermişler bakalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X