Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www4.pictures.zimbio.com/gi/G...vpWtkzL8ux.jpg

burdaki neyse o yani, aşağı yukarı aynı.sade ve çok şık
    Evet benziyor baya. Mesela premier ligin fontları da tek ama şık, ince. Grafik işleriyle bir şekilde uğraşmış adamların hiçbir şekilde tercih etmeyeceği fontlardan biridir Arial, hele milyon euroluk organizasyonlarda. Adamlar wordü açmış önlerine gelen ilk fontu seçmişler gibi.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet benziyor baya. Mesela premier ligin fontları da tek ama şık, ince. Grafik işleriyle bir şekilde uğraşmış adamların hiçbir şekilde tercih etmeyeceği fontlardan biridir Arial, hele milyon euroluk organizasyonlarda. Adamlar wordü açmış önlerine gelen ilk fontu seçmişler gibi.
      Gibi derken Adım gibi eminim, asistan/yardımcı her ne zıkkımsa o cacığa bir talimat verilmiştir, süslü püslü olmasın denmiştir.

Oda bi internet cafede 500binlik açtırıp bunu seçmiştir ... Sonuçta ülkenin büyük bir kısmı 500binlik insanlar.
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Emek hırsızlarının forması en kötü formalardan biri seçilmiş.

İngiliz The Independent gazetesi sezonun en kötü formasını seçtiği ankette Fenerbahçe’nin yeni çubuklusunu da aday gösterdi. İşte Independent’e göre en kötü 10 forma:

Yorum

• Şuna da kötü demişler. Zevk renk meselesi.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şuna da kötü demişler. Zevk renk meselesi.
            Zevkler ve renkler tartışılmaz ama birçok kişinin görüşü ise durum değişir. Yukarıdaki forma ilk bakışta güzel gözüksede çiçekler ve pembe renk formayı bozmuş bence.

Yorum

• Ahahahahaha Çiçekleri yeni fark ettim, göz doktoruna görüneyim en iyisi

Yorum

• çiçek felan olmasa 10 numara forma
                -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Ben üstteki formayı çok beğeniyorum. Çiçekler falan değişik bir hava katmış. Ne de olsa alternatif forma olsun çamurdan olsun diyenlerdenim.

Yorum

• çiçeklerle muhtemelen şaraplara atıfta bulunulmuş. şehir için önemli bir sembol yani.

kötü de durmuyor. yalnız nike'ın victory forması gibi duruyor üst kısmı =/

Yorum

• Manchester City siyah forma futbolcuların üzerinde

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Siparişi verdik hadi bakalım

Yorum

• italyan firması macronun bu sene napoli ye yaptığı özel formalar...

özel diyorum çünkü yaklaşık 10 tane takımın forma sponsoru olan macron sadece napoliye özel forma üretiyor yani elit...

benim pek hoşuma gitmedi sadece mavi forma güzel klasik onunda yakaları hoşuma gitmedi sizin yorumlarınızı çok merak ediyorum

Yorum

• [QUOTE=maTSal;1919230422]genclerbirliği ip ince cubuklu forması hemde yakalı. süper klasik olmus.
                            alacağım ilk forma.

formayı aldım lottodan beklenmedik güzellikte bir forma.
                            ense kısmında kırmızı-kara yazıyor...
                            Bordo ~~ Mavi
                            'O halde varım...'

Yorum

• Gençlerbirliği'nin ince çubuklu forması çok hoş. Seneye de çıkartalım bu tarz.
                              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                              #Ziya Doğan

Yorum

• Bugün ilk formamı aldım ikinciyi bidahaki ay inşallah. Geçişli formadan aldım normalde m giyerim ama s beden tam oturdu ondan aldım.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X