şu beyezın daha net fotosu varsa koyabilir misiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hoca forma giyerek podyuma çıktı mı acaba? bari bu işlerde kullansak kendisini..
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı
Formalar pek güzel olmasa da geçen sezona göre daha iyi diyebilirim. Çubuklu diye lanse edilen forma zaten bekleniyordu diğerinde ise renklerin yeri değişmiş. Beyazın kollarındaki şerit ise işi bozmuş ne yazık ki. Tanıtım tesislerde olmasına rağmen o kadar kötü değildi lâkin oyuncuların çıkışı biraz amatörceydi hiç değilse çimlerden yürümek yerine uzun bir şerit çekilebilirdi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Konuşuldu mu, bilmiyorum. Beyaz formayla ilgili şöyle bir ayrıntı var yalnız. Aynı modelde başka bir takımın formasını görmedim.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkada tolga onur göz göze geldiler gülüştüler demek ki onların öyle bir totemi var yada başka birşey, girayın bakışlarıda enteresan
Yorum
-
Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
Millet dördüncü yıldızı formaya takma hesapları yapıyor bizde 1 tane var onuda köşeye iliştirmişler karınca kadar..
Yapıştır şöyle amblemin üzerine kocaman bir yıldız ama nerde hiç koymasalarmış formadaki yıldızdan utanıyoruz herhalde:dömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formanın modeli budur;
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum