Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sızmadı sızmadı dedik meğerse 1 aydır sızmış.

Şu forma olsa gıkımı çıkartmayacağım.
    Çuval bunlar çuval

Yorum

• Beyaz forma güzel gerisini pek beğenmedim

Yorum

• Çubuklu diye kaktırdıkları rezil şey aynı işportada satılan lisanssız uyduruk çocuk formalarına benziyor..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike ile bu iş olmadığını defalarca söyledik ama nedense kimse tepki vermiyor..
          Çünkü formaları Nike vermiyor sen seçiyorsun. Onca güzelim formadan gidip bunları seçersen kimse Nike'a bir şey demez..

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ula bir kere de bir şeyi beğendiğinizi göreyim formalar gayet şık. Boş konuşmaktan başka icraat yok. Trabzonspor taraftarı boş konuşur icraat yapmaz.
            Beğenmediğimizi söylemek boş konuşmak mı oluyor?Zorla mı beğeneceğiz kardeşim?Kimse icraat yapmaz diyen sen kaç forma alıyorsun senede?
            Bordomavi.net

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ula bir kere de bir şeyi beğendiğinizi göreyim formalar gayet şık. Boş konuşmaktan başka icraat yok. Trabzonspor taraftarı boş konuşur icraat yapmaz.
              Mağaradan mı çıktın gayet şıkmış

Yorum

• yeni forum efsanesi "çubuklu forma". Biri ortaya bir şey atıyor herkes çok elzem bir durum gibi onda diretiyor neymiş çubuklu forma. peh
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Acilen Adidas falan değil Nevzat Aydın'dan kurtullmalıyız.
                  Adam 1 sene sonraki tasarımları da seçmiş acilen iptal edilmeli.

Yorum

• Fontlar belli mi?
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Formalar ile ilgili kim yetkili ise, bu dizaynlara kim onay verdi ise derhal istifa etmelidir. Taraftar çubuklu forma istiyor üç yıldır yapılmıyor böyle rezalet olamaz. Birde çıkıp forma tanıtımı yapıyoruz diye milleti kandırıyorlar. Derhal istifa etmelidir bu rezalete imza atanlar...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• formalarda en az suçu olan bence nike.adam sana bunları yapacağım giyersen giyersin demiyor ki.gidip bana bunlardan yap diyor bizim yöneticilerimiz.elit kategori bize yapılamaz zaten.cinconun forma 130 tl şahsen ben bu kadar parayı formaya veremem.bir çok taraftarda benim gibidir.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çubuklu forma her sene olmalı bunu anlamamak için art niyetli olmak lazım.
                          Bordomavi.net

Yorum

• çubuklu forma istedik kalaslı forma yaptılar !!!
                            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Para veriyoruz bunları sokakta nasıl giyeceğiz bu nasıl bir seçimdir yahu

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beğenmediğimizi söylemek boş konuşmak mı oluyor?Zorla mı beğeneceğiz kardeşim?Kimse icraat yapmaz diyen sen kaç forma alıyorsun senede?
                                Zorla beğeneceksin demedik hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. Senin kulübe ne katkın varsa benim de o kadar vardır merak etme.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X