Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorla beğeneceksin demedik hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. Senin kulübe ne katkın varsa benim de o kadar vardır merak etme.
Eli ayağı tutulur standart bir çubuklu formayı bile çok görüyorlar isyanımız buna.Bordomavi.net
Yorum
-
formada tanıtım şekilde herzamanki gibi amatörce ve FİYASKO
niye hiçbir şeyi taraftar secemiyor stadı dayattılar şimdide formayı. yukarıdaki formaları gördüğümde 3 ünden de alacağım dedim. ama şimdi gördüklerim tam fiyasko, beyaz formadaki yakaya bak birde yukardakinin yakasına kollarına ne demeli cuval gibi kol biraz kısa ve dar olurki futbolcu daha rahat etsin, futbol oynayan bunu iyi bilir. cubuklu forma gecen seneki cubuklunun yanından gecemez. geçişli formadada önü gecirmişler arkayı unutmuşlar nasıl forma bunlar. bence forma tedarikcimiz bizi önemsemiyor tanıtım yapılma şeklini söylemicem ayıp olcak iyice, kesinlişkle işini iyi bilen bir organizatör lazım bu takıma. coğu kişin beğenmediğini düşünüyorum görüyorumda. AMA BİZ ŞEKLİNE DEĞİL RENGİNE SEVDALIYIZ.En son yancev tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:25.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
Kadırga TV'yi aradım ağzıma geleni saydım. 0462 326 3130 arkadaşlar içi sızlayan arayıp tepkisini iletsin. Bu akşam özel yayın yapacaklarını söylediler. Taraftar çubuklu istiyor ama taraftarla alay ediyorlar....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum