Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süveter!!
    7

Yorum

• sadece böyle giysek daha çok hoşuma giderdi

Yorum

• öğrenemediler şu formaların kollarını dar yapmayı Allahın belaları.
        Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• Ben renk geçişli olan formayı beğendim gayet hoş duruyor bence.

Yorum

• Yeni formaları şöyle yan yana koyup görmemizi sağlayacak renktaş yok mu,
            eski-yeni-tahmin derken çok dağınık şu an başlık.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• biri şu nevzat aydına dur desin ! ve nike ile olan sözleşme yenilenmesin! adidas'a geçme vakti geldi gerçekten. ısrarın anlamı yok nike bize önem vermiyor

Yorum

• Alacağız ardık bitane. Ölüde olsa ölü bizim ölümüz.

Yorum

• Yıllar önce ts clubun üretiği bir çubuklu forma vardı son yıllarda gördüğüm en şık trabzonspor formasıydı..

Nostaljik diye onu üretseler tekrardan gönül rahatlığıyla alınır..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Nevzat Aydın mı kaldı adam gitti zaten.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Beyazı idare eder.Ötekiler laf olsun diye mi yapılmış?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zorla beğeneceksin demedik hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. Senin kulübe ne katkın varsa benim de o kadar vardır merak etme.
                        O halde kimseyi itham etmeyeceksin.

Eli ayağı tutulur standart bir çubuklu formayı bile çok görüyorlar isyanımız buna.
                        Bordomavi.net

Yorum

• beyaz formanın ve şortun kesimi gayet güzel. mavi şort ve tek renk konç fecaatlerinden yine kurtulamadık. nike ile son senemiz olsun artık acilen adidas'a geçilmeli.

Yorum

• formada tanıtım şekilde herzamanki gibi amatörce ve FİYASKO

niye hiçbir şeyi taraftar secemiyor stadı dayattılar şimdide formayı. yukarıdaki formaları gördüğümde 3 ünden de alacağım dedim. ama şimdi gördüklerim tam fiyasko, beyaz formadaki yakaya bak birde yukardakinin yakasına kollarına ne demeli cuval gibi kol biraz kısa ve dar olurki futbolcu daha rahat etsin, futbol oynayan bunu iyi bilir. cubuklu forma gecen seneki cubuklunun yanından gecemez. geçişli formadada önü gecirmişler arkayı unutmuşlar nasıl forma bunlar. bence forma tedarikcimiz bizi önemsemiyor tanıtım yapılma şeklini söylemicem ayıp olcak iyice, kesinlişkle işini iyi bilen bir organizatör lazım bu takıma. coğu kişin beğenmediğini düşünüyorum görüyorumda. AMA BİZ ŞEKLİNE DEĞİL RENGİNE SEVDALIYIZ.
                            En son yancev tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:25.
                            kahramanlar bordo mavi giyer.
                            komandolar viravira61.

Yorum

• Hepsi berbat! Berbat! Berbat! Berbat!

Yorum

• Kadırga TV'yi aradım ağzıma geleni saydım. 0462 326 3130 arkadaşlar içi sızlayan arayıp tepkisini iletsin. Bu akşam özel yayın yapacaklarını söylediler. Taraftar çubuklu istiyor ama taraftarla alay ediyorlar....
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X