Her sene söylüyorum, yine söyleyeyim; dünyada Inter'in çubuklusundan daha güzel bir çubuklu yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi şu arapları kullanabilsek var ya yeminle Trabzonda iki katı forma satılır. En tırt yerler bile panolarını arapça yapmaya başladı müşteri çekmek için, sırf araplar için onlara uygun bi koleksiyon bile yapılabilir.
Ki etinden sütünden taşından toprağından yararlanabileceğimiz Kore pazarından hiç bahsetmiyorum.
o gün stadı bayram yerine çevrip hasılatını arttrsın ama bizimkiler nasıl para
kazanmayı düşünüo bilmiorumm
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformakoleksiyon.com
sitesine bi gezinmeni öneririm orda bu seneki formasının daha yakından daha güzel çekilmiş resimleri var senin gösterdiğin fotoda evet çokn sade duruyor ve formanın hikayesi de yazıyor bi göz at derim
Forma Liverpool tarihini temsil edebilir ama ancak bu kadar kötü lanse edilebilirdi. Ayrıca tanıtımda kullanılan forma ile gerçekteki forma örtüşmüyor. Futbolcuların üstündeki formayı gören biri formanın altından yapıldığını düşünebilir ama gel birde gerçek formayı gör.
Ayrıca bu forma için ben iki rezalet formaya katlanamazdım. Ha senin için bir problem teşkil etmiyor ise saygı duyarım, çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene söylüyorum, yine söyleyeyim; dünyada Inter'in çubuklusundan daha güzel bir çubuklu yok.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da şöyle diyelim bundan daha güzel bir çubuklu forma şimdiye kadar görmedim, hem arma hem yıldız için bu geçerlidir
zaten adamların patentleşmiş inter stripe olsun okadar
barcanın bu seneki çubuklusu harika bize uyarlamıştı bi renkdaş mükemmeldi
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakalrını mı çok sevdiniz anlamadım interin çubukluları genelde hep aynıdır
zaten adamların patentleşmiş inter stripe olsun okadar
barcanın bu seneki çubuklusu harika bize uyarlamıştı bi renkdaş mükemmeldi
Şu bir gerçek ki Trabzonspor'a yapılan formalar ile bunu kıyaslamam..
Inter'e yapılan formalar Trabzonspor'a da yapılsa hatta aynı kalitede ve dizaynda yapılsa kimse itiraz etmez. Barça'ya yapılan formayı zaten saymıyorum, çünkü olağanüstü forma
Yorum
-
[QUOTE=Sacit;1919172144]Yakaları arması yıldızı tasarımı muazzam bir forma..
Şu bir gerçek ki Trabzonspor'a yapılan formalar ile bunu kıyaslamam..
Inter'e yapılan formalar Trabzonspor'a da yapılsa hatta aynı kalitede ve dizaynda yapılsa kimse itiraz etmez. Barça'ya yapılan formayı zaten saymıyorum, çünkü olağanüstü forma[/QUbunun için bizimde
çubuklu geleneğini başlatmamız lazım ama bizimklerdeki anlayış her sene farklı forma
halbuki büyük takımlar aynı tip formaların ya yakasını değiştrrler ya ufak bi rengini juventus yıllardr çubuklu yakalar oynar en fazla
madrid hep beyaz forma yakalr değişir ama eminim bizde böle yapsak bi çok taraftar burun kıvırır ' bu ne lan hep aynı çubuklu sadece yaka değişmiş! diye'
Yorum
-
Akhisar Puma ile anlaşmış.
Ve Beşiktaş'ın yeni sezon formalarından biri sızmış. Forma çok detaylı gözükmesede adidas iyi iş çıkarmış bence. Bu sezon adidas'ın konsepti formalara sembol eklemek olacak herhalde. Benficaya kartal eklemişler, bu resimdende bjk'nin amblemi eklendiği görülüyor. Ayrıca Bayern Münih'ede amblemlerindeki baklava şeklini koymuşlar formaya. Keşke bizede bizim amblemin içindeki TS şeklini formaya ekleseler ama nerdee.
Adidas logosunun arkasındaki kartal.
Bayern formasının genelindeki baklava şekli.
En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 10.07.2013, 00:02.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ve Beşiktaş'ın yeni sezon formalarından biri sızmış. Forma çok detaylı gözükmesede adidas iyi iş çıkarmış bence. Bu sezon adidas'ın konsepti formalara sembol eklemek olacak herhalde. Benficaya kartal eklemişler, bu resimdende bjk'nin amblemi eklendiği görülüyor. Ayrıca Bayern Münih'ede amblemlerindeki baklava şeklini koymuşlar formaya. Keşke bizede bizim amblemin içindeki TS şeklini formaya ekleseler ama nerdee.
Yeni bir şey değil.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas bunu her sene yapıyor. BJK'nin de kartal kabartmalı forması vardı. fenevin kızgın kanaryalı bir forması vardı.
Yeni bir şey değil.Şaka bir yana bu sene dikkatimi çekti demek, ama haklısın.
Ayrıca demek istediğim formayı buldum. Şu tarzda bir forma süper olurdu. TS amblemli.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Inter 13/14 Nike Home Football Shirt
.
Yorum
-
Forma üzerindeki arma formaya işlenmeli "yapıştırma" olmamalı. Liverpool maçında formamızdaki armaların düştüğünü hatırlıyorum.
Ts Clup'a gittim sordum yapıştırılma şeklinde yapılması neden ?
"Arma formaya işlenirse futbolcuları kaşındırıyormuş"
Sadece bizim futbolcularda kaşınma etkisi yapıyor heralde ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum