afs abi fotoşopla kendim yaptım dedi yukarda mükemmel ötesi forma içinn
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Heyecana gerek yok bence. Photoshopla yapmış zaten söylemiş AFS abi
( Oğlum süper forma ya)
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool'a şok üstüne şok. Bi bu çoraplar eksikti.
bizim nike mız bize bi tane adam akıllı yapsa da diğerleri skandal olsa keşkeEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 09.07.2013, 22:56.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar baya dalga geçtik under armour firmasıyla ama mükemmel bi kırmızı forma yapmışlar liverpool a onu da etiketleyin bakalım
bizim nike mız bize bi tane adam akıllı yapsa da diğerleri skandal olsa keşke
Liverpool'un bu forması üstteki formayı 5'e katlar.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğin formayı daha öncede görmüştüm, bana kalırsa bu forma sıradan bir forma.
Liverpool'un bu forması üstteki formayı 5'e katlar.
sitesine bi gezinmeni öneririm orda bu seneki formasının daha yakından daha güzel çekilmiş resimleri var senin gösterdiğin fotoda evet çokn sade duruyor ve formanın hikayesi de yazıyor bi göz at derim
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında formaların yaz başında çıkması lazım. En azından biri. Alancılar trabzondayken daha fazla satış olur. O yaz dönemini baştan sona değerlendirmek lazım. Hatta Arapları bile kafalamak lazım, kampanya falan yapıp. Görseller , maketler falan yapılabilir turistlere yönelik.
o dediğini ünal aysal ya da şikeci aziz yapar anca
fikret orman da tırt tek tek çıkarıo formaları piyasaya saçma bi yöntem
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle pazarlama yetenekleri bulunmaz bizimkilerde ligin ilk maçına kadar çıkarsa öp başının üstüne koy
o dediğini ünal aysal ya da şikeci aziz yapar anca
fikret orman da tırt tek tek çıkarıo formaları piyasaya saçma bi yöntem
Ki etinden sütünden taşından toprağından yararlanabileceğimiz Kore pazarından hiç bahsetmiyorum.
Yorum
-
İnter'in yeni sezon forması mükemmel, şahane, muhteşem, harika..
İşte bunu istiyoruz, böyle forma istiyoruz.
Arma dikişli olacak ve yıldız büyük olacak, arma dikişli olacak ve yıldız büyük olacak diye diye biz bıktık ama siz bıkmadınız.. Profesyonel olun demekten biz bıktık, siz bıkmadınız.. zaten umurunuzda değil..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum