Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afs abi fotoşopla kendim yaptım dedi yukarda mükemmel ötesi forma içinn

Yorum

• İstediğim çubuklu. İnşallah budur inş

Yorum

• Heyecana gerek yok bence. Photoshopla yapmış zaten söylemiş AFS abi
        ( Oğlum süper forma ya )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu çubuklu malaganın ki değil mi
          7

Yorum

• Yani arkadaşlar her sayfaya mesaj bırakıyoz Nike bize özel forma yapmaz. Formalar katalogtan. AFS gene müthiş tasarlamış, eline sağlık.

Yorum

• istediğimiz şey okadar belli ki ama niye taraftara kulak vermezler anlamam koca trabzonsporun forması bi kaç kişinin zevkine bağlı

ne tarihimizi önemsiyorlar ne alışkanlıklarıımızı

Yorum

• Liverpool'a şok üstüne şok. Bi bu çoraplar eksikti.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Liverpool'a şok üstüne şok. Bi bu çoraplar eksikti.

arkadaşlar baya dalga geçtik warriorr firmasıyla ama mükemmel bi kırmızı forma yapmışlar liverpool a onu da etiketleyin bakalım

bizim nike mız bize bi tane adam akıllı yapsa da diğerleri skandal olsa keşke
                  En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 09.07.2013, 22:56.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar baya dalga geçtik under armour firmasıyla ama mükemmel bi kırmızı forma yapmışlar liverpool a onu da etiketleyin bakalım

bizim nike mız bize bi tane adam akıllı yapsa da diğerleri skandal olsa keşke
                    Bahsettiğin formayı daha öncede görmüştüm, bana kalırsa bu forma sıradan bir forma.

Liverpool'un bu forması üstteki formayı 5'e katlar.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bahsettiğin formayı daha öncede görmüştüm, bana kalırsa bu forma sıradan bir forma.

Liverpool'un bu forması üstteki formayı 5'e katlar.

formakoleksiyon.com

sitesine bi gezinmeni öneririm orda bu seneki formasının daha yakından daha güzel çekilmiş resimleri var senin gösterdiğin fotoda evet çokn sade duruyor ve formanın hikayesi de yazıyor bi göz at derim

Yorum

• Aslında formaların yaz başında çıkması lazım. En azından biri. Alancılar trabzondayken daha fazla satış olur. O yaz dönemini baştan sona değerlendirmek lazım. Hatta Arapları bile kafalamak lazım, kampanya falan yapıp. Görseller , maketler falan yapılabilir turistlere yönelik.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında formaların yaz başında çıkması lazım. En azından biri. Alancılar trabzondayken daha fazla satış olur. O yaz dönemini baştan sona değerlendirmek lazım. Hatta Arapları bile kafalamak lazım, kampanya falan yapıp. Görseller , maketler falan yapılabilir turistlere yönelik.
                          öyle pazarlama yetenekleri bulunmaz bizimkilerde ligin ilk maçına kadar çıkarsa öp başının üstüne koy

o dediğini ünal aysal ya da şikeci aziz yapar anca

fikret orman da tırt tek tek çıkarıo formaları piyasaya saçma bi yöntem

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyle pazarlama yetenekleri bulunmaz bizimkilerde ligin ilk maçına kadar çıkarsa öp başının üstüne koy

o dediğini ünal aysal ya da şikeci aziz yapar anca

fikret orman da tırt tek tek çıkarıo formaları piyasaya saçma bi yöntem
                            Abi şu arapları kullanabilsek var ya yeminle Trabzonda iki katı forma satılır. En tırt yerler bile panolarını arapça yapmaya başladı müşteri çekmek için, sırf araplar için onlara uygun bi koleksiyon bile yapılabilir.

Ki etinden sütünden taşından toprağından yararlanabileceğimiz Kore pazarından hiç bahsetmiyorum.

Yorum

• İnter'in yeni sezon forması mükemmel, şahane, muhteşem, harika..

İşte bunu istiyoruz, böyle forma istiyoruz.

Arma dikişli olacak ve yıldız büyük olacak, arma dikişli olacak ve yıldız büyük olacak diye diye biz bıktık ama siz bıkmadınız.. Profesyonel olun demekten biz bıktık, siz bıkmadınız.. zaten umurunuzda değil..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X