Bu forumdaki hareketsizlik ve fotoların olmayışının sebebi, formaların en zevksiz katalog ürünleri olması ve Nike'ın bizi miklememesidir. 2. sınıf takım muamelemesi bile görmüyoruz.
İkinci sınıf bir takım bile olmadığımız için gösterilen muameleyi yanlış bulmuyorum.Nike'ın yerinde şirket olarak Bende olsam Trabzonspor'dan daha fazla para kazanırım diye düşünmek yerine, hazır müşteri yapar para kazanırdım.
Elit kategori olayı hiçbirşey için bahane olamaz. Bu çok sığ bir düşünce açısı. Etrafta yeterince başarılı olan onlarca farklı firma var. Sözleşme kesinlikle yenilenmemeli Nike ile. Ben istediğim tasarımı alamadıktan sonra ne yapayım Nike'ı ... Elit kategoriymiş ...
Elit kategori olayı hiçbirşey için bahane olamaz. Bu çok sığ bir düşünce açısı. Etrafta yeterince başarılı olan onlarca farklı firma var. Sözleşme kesinlikle yenilenmemeli Nike ile. Ben istediğim tasarımı alamadıktan sonra ne yapayım Nike'ı ... Elit kategoriymiş ...
her düşünce bir değerdir senin bi fikrin varmı hangi firma olsun??
elit marka hikaye her marka da illaki güzel forma vardır diğer takımlar buluyorda biz mi bulamıyoruz . ama adidas gözüme batmaya başladı
TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...
Yorum