Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formayı gördüğünü söylemişti kendisi de o yüzden öyle diyor. Yani umutlanmayın boş yere demek istedi sanıyorum.
    aynen renkdaş bnm de hayalimdeki çubuklu barcanın bu seneki çubuklusu o sizin bahsettiğniz çubukluda çok hoş ama seneye inşallahh

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynen renkdaş bnm de hayalimdeki çubuklu barcanın bu seneki çubuklusu o sizin bahsettiğniz çubukluda çok hoş ama seneye inşallahh
      İnşallah yanlış görmüşsündür yalnız.

Yorum

• inşallah ama ofsporun forması da belli karıştırmış olamam 3 çubuk ta ısrarcıyımm malesef

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buda İngiliz Sunderland Adidas Çubuklu Formasının TS ye uyarladığım hali...

adidas hayalimizdeki forma.
          En son tirol61 tarafından düzenlendi; 05.07.2013, 01:04.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Aydın'a gold forma döneminde gri formanın gold versiyonu mu olacak diye sormuştum alakası yok ayrıca gri forma tarihimizin en kötü formalarından biri demişti..

Sonucu hepimiz biliyoruz..
              Geçen sene çubuklu için de "alakası yok" demişti. Huy edinmiş!
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam, önemli değil.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tahmin : Yeni sezon çubuklu formamız Malaga'nın 1. forması. Demedi demeyin

malaga'da logo yapistirmasini bilmiyor.. kesin bu cubuklu olur..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nevzat Aydın'a gold forma döneminde gri formanın gold versiyonu mu olacak diye sormuştum alakası yok ayrıca gri forma tarihimizin en kötü formalarından biri demişti..

Sonucu hepimiz biliyoruz..

Sefa, sana katiliyorum. Bu Nevzat denen * * * * * * hep yalan soyliyor. Der hal istifa etmeli. Her sene ayni hikaye. Yok ozel forma, cok guzel ... soyledigi hep fosssss cikiyor...

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sefa, sana katiliyorum. Bu Nevzat denen * * * * * * hep yalan soyliyor. Der hal istifa etmeli. Her sene ayni hikaye. Yok ozel forma, cok guzel ... soyledigi hep fosssss cikiyor...
                      Istifa???

Yorum

• Formalar 2 hafta içinde tanıtılacakmış diyorlar. Doğru mudur?
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Liverpool formalarını beğendiniz mi

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar 2 hafta içinde tanıtılacakmış diyorlar. Doğru mudur?
                            Önümüzdeki hafta tanıtılacaktır herhalde, zira 2 hafta sonra Derry City ile maçımız var.

Yorum

• ayın oldu kacı hala forma tanıtılmadı ,herkes forma beklıyor formalar gelmıs daha ne beklenıyo sponsorları yapsıtırmak cok mu zor 2 hafta sonra takımın macı var hala formalar tanıtılmadı .....

afs abı gorusecektı yonetımle,ondan da ses cıkmadı kesın gene eskı yonetım gıbı bu yonetımde gorusecegız deyıp gorusmedı,adamalr bı faydalansa afs abıden cok sey guzel olacak ama bız amatorlugu bırakamayız kanımıza ıslemıs,,,,,

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Istifa???

Yani, biraksin gitsin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X