İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen renkdaş bnm de hayalimdeki çubuklu barcanın bu seneki çubuklusu o sizin bahsettiğniz çubukluda çok hoş ama seneye inşallahh
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda İngiliz Sunderland Adidas Çubuklu Formasının TS ye uyarladığım hali...
En son tirol61 tarafından düzenlendi; 05.07.2013, 01:04.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın'a gold forma döneminde gri formanın gold versiyonu mu olacak diye sormuştum alakası yok ayrıca gri forma tarihimizin en kötü formalarından biri demişti..
Sonucu hepimiz biliyoruz..Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen renkdaş bnm de hayalimdeki çubuklu barcanın bu seneki çubuklusu o sizin bahsettiğniz çubukluda çok hoş ama seneye inşallahh
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahmin : Yeni sezon çubuklu formamız Malaga'nın 1. forması. Demedi demeyin
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın'a gold forma döneminde gri formanın gold versiyonu mu olacak diye sormuştum alakası yok ayrıca gri forma tarihimizin en kötü formalarından biri demişti..
Sonucu hepimiz biliyoruz..
Sefa, sana katiliyorum. Bu Nevzat denen * * * * * * hep yalan soyliyor. Der hal istifa etmeli. Her sene ayni hikaye. Yok ozel forma, cok guzel ... soyledigi hep fosssss cikiyor...
Yorum
-
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa, sana katiliyorum. Bu Nevzat denen * * * * * * hep yalan soyliyor. Der hal istifa etmeli. Her sene ayni hikaye. Yok ozel forma, cok guzel ... soyledigi hep fosssss cikiyor...
Yorum
-
Formalar 2 hafta içinde tanıtılacakmış diyorlar. Doğru mudur?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar 2 hafta içinde tanıtılacakmış diyorlar. Doğru mudur?
Yorum
-
ayın oldu kacı hala forma tanıtılmadı ,herkes forma beklıyor formalar gelmıs daha ne beklenıyo sponsorları yapsıtırmak cok mu zor 2 hafta sonra takımın macı var hala formalar tanıtılmadı .....
afs abı gorusecektı yonetımle,ondan da ses cıkmadı kesın gene eskı yonetım gıbı bu yonetımde gorusecegız deyıp gorusmedı,adamalr bı faydalansa afs abıden cok sey guzel olacak ama bız amatorlugu bırakamayız kanımıza ıslemıs,,,,,
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum