Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen siyahta olabilir.
    Goldta denenebilir.
    denedik, sonuc rezalet.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      amann diyim gold deme)
      İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      denedik, sonuc rezalet.
      3 yıl öncesinin kataloğundaki formayı seçersen ve bu seçtiğin forma çok saçma ve alakasız olursa beğenmeyiz tabii.
      Siyah ağırlık bir gold forma çok güzel olur.

Yorum

• [QUOTE=BlackSeaTigerS;1919123752]Can sıkıntısı formalarımdan Barcelona 13-14 formasının stilini Trabzon'uma uyarladım

[/Q

yaklaşık 5-6 aydır takip ederim bu başlığı

gördüğüm en güzel forma en güzel çubuklu buydu

kimse itiraz etmezdi heralde formamız bu olsaydı

2 tane alırdım valla biri yırtılmasına karşın mükemmel ...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence bu forma olacak :-) ne dersiniz ?
          Fena olmaz Yukarıdaki formaya %99 diyorlar. Bu arada Nevzat Aydın ne zaman "bu değil" dese, o çıkıyor. Çok da inanmıyorum kendisine. Aynısını geçen sene çubuklu,i ondan önce gri forma için de yaptı.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fena olmaz Yukarıdaki formaya %99 diyorlar. Bu arada Nevzat Aydın ne zaman "bu değil" dese, o çıkıyor. Çok da inanmıyorum kendisine. Aynısını geçen sene çubuklu,i ondan önce gri forma için de yaptı.
            keşke bu olsa en azından farklı)

formanın ortası buna daha çok benzio ama buzlu değil bu formanın bordodan laciye kaçan kısmı buzlu

Yorum

• Yalnız gözüm yavaş yavaş alışmaya başladı bu formaya. Güzel görünmeye başlıyor.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız gözüm yavaş yavaş alışmaya başladı bu formaya. Güzel görünmeye başlıyor.
                kötü dilki aslında tek sıkıntısı bordo formamızın nerdeyse aynısı nevzat yener nasıl

böyle benzer bi forma seçebilmiş anlamadımm

Yorum

• Borissia Dortmund formlari gibi Sari denenebilir aslinda ...
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Hadi bakalım bekliyoruz '' Bize Özel Olan Çubukluyu ''

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kötü dilki aslında tek sıkıntısı bordo formamızın nerdeyse aynısı nevzat yener nasıl

Nevzat Aydın + Hasan Yener = Nevzat Yener
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nevzat Aydın + Hasan Yener = Nevzat Yener
                        Nevzat Aydın - Nevzat Şakar - Hasan Yener Hangi ikili kombinasyonu oldu bu şimdi

Hasan Yener'siz Nevzat Şakar, Nevzat Şakar'sız Hasan Yener düşünemedim ondan Şakar'ı da ekledim
                        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 18:10.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Kalitesiz (yapistirma ve kücük) armasi olan formalara israrla devam, bravoo
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Aydın - Nevzat Şakar - Hasan Yener Hangi ikili kombinasyonu oldu bu şimdi

Hasan Yener'siz Nevzat Şakar, Nevzat Şakar'sız Hasan Yener düşünemedim ondan Şakar'ı da ekledim
                            Formalarımız yederli

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynn seviorum bu kombinaasyonuu)

Yorum

• Aslında bu seneki formalarımız bence güzel , geçen seneki formaları 3'e katlar heralde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X