İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleamann diyim gold deme)
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledenedik, sonuc rezalet.
Siyah ağırlık bir gold forma çok güzel olur.
Yorum
-
[QUOTE=BlackSeaTigerS;1919123752]Can sıkıntısı formalarımdan Barcelona 13-14 formasının stilini Trabzon'uma uyarladım
[/Q
yaklaşık 5-6 aydır takip ederim bu başlığı
gördüğüm en güzel forma en güzel çubuklu buydu
kimse itiraz etmezdi heralde formamız bu olsaydı
2 tane alırdım valla biri yırtılmasına karşın mükemmel ...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence bu forma olacak :-) ne dersiniz ?Yukarıdaki formaya %99 diyorlar. Bu arada Nevzat Aydın ne zaman "bu değil" dese, o çıkıyor. Çok da inanmıyorum kendisine. Aynısını geçen sene çubuklu,i ondan önce gri forma için de yaptı.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFena olmazYukarıdaki formaya %99 diyorlar. Bu arada Nevzat Aydın ne zaman "bu değil" dese, o çıkıyor. Çok da inanmıyorum kendisine. Aynısını geçen sene çubuklu,i ondan önce gri forma için de yaptı.
)
formanın ortası buna daha çok benzio ama buzlu değil bu formanın bordodan laciye kaçan kısmı buzlu
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız gözüm yavaş yavaş alışmaya başladı bu formaya. Güzel görünmeye başlıyor.
böyle benzer bi forma seçebilmiş anlamadımm
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü dilki aslında tek sıkıntısı bordo formamızın nerdeyse aynısı nevzat yener nasıl
böyle benzer bi forma seçebilmiş anlamadımmteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü dilki aslında tek sıkıntısı bordo formamızın nerdeyse aynısı nevzat yener nasıl
böyle benzer bi forma seçebilmiş anlamadımm
Hasan Yener'siz Nevzat Şakar, Nevzat Şakar'sız Hasan Yener düşünemedim ondan Şakar'ı da ekledimEn son Selim Turan tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 18:10.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın - Nevzat Şakar - Hasan Yener Hangi ikili kombinasyonu oldu bu şimdi
Hasan Yener'siz Nevzat Şakar, Nevzat Şakar'sız Hasan Yener düşünemedim ondan Şakar'ı da ekledim
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın - Nevzat Şakar - Hasan Yener Hangi ikili kombinasyonu oldu bu şimdi
Hasan Yener'siz Nevzat Şakar, Nevzat Şakar'sız Hasan Yener düşünemedim ondan Şakar'ı da ekledim)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum