Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fifa 2000 adlı 13 sene önceki oyundan kalma saçma bir forma. Hiçbiri para verilip alınacak şeyler değil. Zevklere saygı duyuyorum.

Nasıl oluyor da her sene bu kadar uyuz tasarımlar satışa sunuluyor aklım almıyor.

Katalog vs hikâye. Kulüp yönetiminiz güçlü,lobisi yeterliyse bu işler olur. He olmuyor mu, Nike'tan tasarım olarak çok daha güzel işler yapan firmalar var. Uğraşmaya değmez.

Tabi "Bende zaten çubuklu var,neden aynı formayı alayım ki ?" diyen insanalrın sayısı hiçte az değil Trabzonspor'da. Her sene çıkarılmaması doğru bir strateji bence.
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 13:35.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence mesajları bi daha oku benim verdiğim bilgiden sonra döküldü millet ve tasarımlar çıktı ortaya

elhamdülüllah ta TRABZONLUYUZ
      Olabilir dememin sebebi zaten senin gördüm demen. Yoksa kesin değil derdim..

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bence bu forma olacak :-) ne dersiniz ?
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence bu forma olacak :-) ne dersiniz ?
          Iki tane Barcelona forması bir sezonda giyinmeyiz.

Yorum

• Nike Kit Builder'in linkini atabilen varmi?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olabilir dememin sebebi zaten senin gördüm demen. Yoksa kesin değil derdim..
              eyvallah ama gene söylüyorum benim gördüğüm formada ortadaki bordo çizgi

bu kadar enli geniş değildi biraz daha psg tarzıydı çubukludan ziyade ilk msjmdada bunu belrttim

Yorum

• Nike'ın bize özel tasarım yapması için elit kategoride olmamız lazım. Elit kategoride olabilmek için fazla forma satışı yapmamız lazım ki Nike bize yatırım yapsın. Fazla forma satışı yapmamız için de yöneticilerimizin katalogdan adam akıllı forma seçmesi lazım.

Ayrıca 1. forma kesinleşt gibi formayı seçen yöneticimiz Nevzat Aydın twitterda yorumu vardı. "Çubuklu sağdakinden iyi bence zorlamayın" diye.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1999-2000 Sezonunda'da benzer forma giymişiz.

En son Enisc tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 14:38.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1990-2000 Sezonunda'da benzer forma giymişiz.

Miloşevskinin formayı kes ç ç ç
                    3 çubuk forma bordo maviye yakışmayacak ender formalardandır.

Yorum

• "Her söylenene inanma, her duyduğunu yayma"

Forma kolleksiyonu seçiminde koyu forma, açık forma ve yedek forma gibi kullanılan beyaz formanın seçimi önemli. Geçen seneki koyu formamız Brezilya stili idi bu sezon kontrastı mavi ağırlı olacaktır. Dolayısıyla kolleksiyonda bulunan Barcelona stile mavi bordo karışımı forma olabilir. Yine geçen sezonki açık formamız ince çubuklu mavi ağırlıklı idi bu sezon koyusu yani bordo ağırlıklı çubuk kalınlığı ise klasik çubuklu kalınlığında olmalı, çok kalın olamaz zira çok kalını iki sezon önce giymiştik zaten. Bizim seçtiğimiz formaları aynı sezon başka takımlar giyemediği için beyaz forma Manchester tarzı formanın yakaları bordo veya mavi olanı olabilir, gönlümden geçen kolleksiyonda bulunan buz mavisi. Buz mavisi beyaz şort ve beyaz çorap ile çok güzel gider aslında.

Nevzat Aydın'ın twitter açıklamalarından üç formanın birinin özel ikisin katalogdan olacağı bir sonraki sezonun ise tamamen özel olacağı şeklinde anladım ben. Özel olacaksa herkesin özlem duyduğu gerçek çubuklu olmalı. Yok yukarıdaki forma yapıldıysa bu forma 'çubuklu' diye adlandırmak çubukluyu hiç bilmemek demektir.

Bu sezon seçilen kolleksiyondaki formaların uyum sadece açık koyu ilişkisi ile sınırlı değil, seçilen modellerin birbiri ile uyumu şortların model ve renk kombinasyonularında ortaya çıkıyor. Modeller öyle seçilmeli ki her formanın altına bordo, mavi, beyaz şort giyilebilmeli. Böylece sezon içinde farklı kombinasyonlar kullanılabilir.

Az kaldı, az sabır.

Forma setinde, şort ve çorap renk bütünlüğü kadar tasarım bütünlüğüne bir örnek:

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 15:16.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Her duygduğuna inanma, her duyduğunu yayma"

Forma kolleksiyonu seçiminde koyu forma, açık forma ve yedek forma gibi kullanılan beyaz formanın seçimi önemli. Geçen seneki koyu formamız Brezilya stili idi bu sezon kontrastı mavi ağırlı olacaktır. Dolayısıyla kolleksiyonda bulunan Barcelona stile mavi bordo karışımı forma olabilir. Yine geçen sezonki açık formamız ince çubuklu mavi ağırlıklı idi bu sezon koyusu yani bordo ağırlıklı çubuk kalınlığı ise klasik çubuklu kalınlığında olmalı, çok kalın olamaz zira çok kalını iki sezon önce giymiştik zaten. Bizim seçtiğimiz formaları aynı sezon başka takımlar giyemediği için beyaz forma Manchester tarzı formanın yakaları bordo veya mavi olanı olabilir, gönlümden geçen kolleksiyonda bulunan buz mavisi. Buz mavisi beyaz şort ve beyaz çorap ile çok güzel gider aslında.

Nevzat Aydın'ın twitter açıklamalarından üç formanın birinin özel ikisin katalogdan olacağı bir sonraki sezonun ise tamamen özel olacağı şeklinde anladım ben. Özel olacaksa herkesin özlem duyduğu gerçek çubuklu olmalı. Yok yukarıdaki forma yapıldıysa bu forma 'çubuklu' diye adlandırmak çubukluyu hiç bilmemek demektir.

Bu sezon seçilen kolleksiyondaki formaların uyum sadece açık koyu ilişkisi ile sınırlı değil, seçilen modellerin birbiri ile uyumu şortların model ve renk kombinasyonularında ortaya çıkıyor. Modeller öyle seçilmeli ki her formanın altına bordo, mavi, beyaz şort giyilebilmeli. Böylece sezon içinde farklı kombinasyonlar kullanılabilir.

Az kaldı, az sabır.
                        o mu bu mu bilmem ama formamız 3 çubuklu sadece 3)

Yorum

• buz mavi formayı yıllardır diyorsunuz umarım önümüzdeki senelerde görebiliriz.
                          Ben nedense o beyaz formanın bize yakışacağını düşünmüyorum.
                          Futbolcuların üstünde görmek lazım tabii.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            buz mavi formayı yıllardır diyorsunuz umarım önümüzdeki senelerde görebiliriz.
                            Ben nedense o beyaz formanın bize yakışacağını düşünmüyorum.
                            Futbolcuların üstünde görmek lazım tabii.
                            zaten bu beyaz takıklığı niye anlamam bi senede değişik renk olsa 3.forma sonuçta gri bile yaptılar hamsiden esinlendik die

bi siyah yapmadılar arkadaş siyah bordo mavi mükemmel

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zaten bu beyaz takıklığı niye anlamam bi senede değişik renk olsa 3.forma sonuçta gri bile yaptılar hamsiden esinlendik die

bi siyah yapmadılar arkadaş siyah bordo mavi mükemmel
                              Aynen siyahta olabilir.
                              Goldta denenebilir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen siyahta olabilir.
                                Goldta denenebilir.
                                amann diyim gold deme)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X